به گزارش خبرگزاری مهر، این روبات با نام FastRunner از توانایی دویدن با سرعتی بسیار بالا برخوردار است و در مواجهه با سطوح ناشناخته، موانع و پله ها از استقامت بالایی برخوردار است.
این روبات برای هر یک از پاها موتوری مستقل دارد، زانوهای این پرنده مکانیکی هوشمند نیز از فنرهایی برخوردارند که می توانند انرژی را ذخیره و آزاد کنند و از این رو روبات می تواند خود بخشی از انرژی حرکتی اش را تامین کرده و نیاز به استفاده مداوم از باطری برای حرکت کردن را از بین ببرد.
داشتن موتور مجزا برای هر پا و فنرهای ذخیره کننده انرژی همچنین می توانند منجر به کاهش وزن کلی روبات شده و با منعطف کردن و سبک وزن ساختن FastRunner آن را برای دویدنهای طولانی آماده کند.
در آزمایشهای کنونی سرعت FastRunner با سرعت "بولت" برابری می کند اما محققان MIT بر این باورند روبات می تواند به سرعت 80 کیلومتر بر ساعت نیز دست پیدا کند. ساختار کلی این روبات قابل تغییر است و امکان ساخت نسخه چهار پا و یا انسان نما از این روبات نیز وجود دارد. همچنین می توان ساختار پاها را به گونه ای تغییر داد که سرعت و چالاکی کلی روبات نیز افزایش پیدا کند.
بر اساس گزارش گیزمگ، پیشرفت ساخت چنین روباتهایی در آینده می تواند منجر به ابداع روباتهای متحرک و پیچیده ای شوند که در توسعه نمونه های امدادگر، اسکلتهای خارجی و دیگر ابزارهایی که می توانند در شرایط دشوار به کمک انسانها بیایند، تاثیرگذار خواهند بود.
نظر شما