۲۶ آبان ۱۳۹۰، ۹:۵۷

نوش آبادی:

برخی مسئولان از نظام و فرایند مدیریت اسلامی فاصله گرفته اند

برخی مسئولان از نظام و فرایند مدیریت اسلامی فاصله گرفته اند

ورامین - خبرگزاری مهر: سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عمان اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که متأسفانه امروز جامعه به آن دچار شده، این است که برخی مدیران و مسئولان از نظام و فرایند مدیریت اسلامی فاصله گرفته اند و با این ضابطه ها مطابقت ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نوش آبادی ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح دفتر نشریه کشوری ندای ولایت در ورامین که در مسجد جوادالائمه(ع) برگزار شد، افزود: اگر این گونه نبود که در کشور مبتلا به یک اتفاق بزرگ ننگ آور مانند اختلاس نمی شدیم.بنابراین معلوم است که خیلی ها به آنچه که می گویند عمل نمی کنند و آن راهی را که باید بروند عامل نیستند.

وی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران نیازمند مدیران شایسته، مدیران توانمند و مدیران فکور هستند، مدیرانی که با مردم صادق باشند، مدیرانی که با مردم رفتار محبت آمیز نه پرخاشگرانه داشته باشند، مدیرانی که مردم را ولی نعمت خود بدانند، مدیرانی که خود را خادم مردم بدانند، مسئولانی که مردم را حقیقت بدانند نه کسانی که مردم را ابزاری نگاه بکنند نه کسانی که مردم را به عنوان یک نردبان ببینند.

مردم نردبان ترقی مسئولان نیستند

نماینده دوره های ششم و هفتم شهرستان ورامین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مردم نردبان ترقی من و دیگران که مسئولیم نیستند، مردم ابزار و اهرم به دست من و دیگری نیستند که با آنها بازی بشود؛ در اسلام مردم پایه و اساس حکومت هستند، در چارچوب احکام شرعی و با اجرای احکام الهی که این مشروعیت نظام اسلامی است.

وی حضور مردم و مشارکت و رأی و خواست مردم را باعث مقبولیت نظام دانست و افزود: این جمهوری اسلامی یعنی جمهوریت و مردمی بودن، اسلام یعنی آن حقیقت و آن هویت بطن این نظام و حرکت این نظام؛ بنابراین مدیران کشور باید برخاسته از این دو نگرش و بینش باشند و به مردم اعتقاد داشته باشند چون بدون مردم هیچ هستند.

نوش آبادی اضافه کرد: بدون مردم، علی(ع) 25 سال خانه نشین شد، اگر مردم بودند که حضرت علی(ع) 25 سال منزوی نمی شد، علت انزوای علی(ع)  مردم بودند و کس دیگری نبود؛ همیشه بدخواهان، مبلغین ناپاک و افراد قدرت طلب در طول تاریخ بوده اند ولی این مردم هستند که باید توجه کنند.

وی تأکید کرد: گفته می شود زمانی امام زمان(عج) مقدمات ظهورش فراهم می شود که مردم آمادگی برای این قیام و ظهور را پیدا کنند، رمز ظهور ولیعصر(عج) مردم هستند، این را در بسیاری از روایات دیده ایم؛ در فلسفه ظهور نیز یکی از مسائلی که ما اعتقاد داریم این است که تا مردم آمادگی پیدا نکنند و تا زمانی که بستر فراهم و این زمینه آماده نشود، امام زمان(عج) نخواهد آمد.

نوش آبادی افزود: مردم هستند که آمادگیشان را اعلام می کنند و الا با چهار نفر آدمی که اعلام بکنند ما حاضریم که این اتفاق نمی افتد، همه این مسائل به این معناست که در اسلام باید پایه را درست کرد.

مردم حقوقی دارند و باید به آن حقوق احترام گذاشت

وی بیان داشت: مردم حقوقی دارند و باید به آن حقوق احترام گذاشت؛ همان طور که مردم باید از آزادی قلم، آزادی بیان و آزادی عقیده باید برخوردار باشند و واقعاً اسلام به این آزادیها احترام می گذارد، اگر چه ممکن است عده ای جور دیگری تعبیر بکنند و بر این آزادیها نقد بزنند و به آن اشکال وارد کنند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عمان افزود: ما اعتقاد داریم این آزادگیها در چارچوب قوانین و تعالیم الهی اعتبار داشته و هویت دارد؛ هم آزادی فردی و هم آزادی اجتماعی، آزادی داشتن حق انتخاب، حق اعمال حکومت، حق اعمال قدرت برای مردم؛ مردم قدرت ساز هستند، مردم تحول آفرین هستند، این باید در نظام جمهوری اسلامی محقق شده و تحققش در سایر بخشها نیز عینیت پیدا کند.

مدیران کشور باید از ویژگیهای یک مدیر اسلامی برخوردار باشند

وی تأکید کرد: اگر اعتقاد داریم که ولایت فقیه باید دارای ویژگیهای مانند خداترسی، اخلاص، شجاعت، طمع نداشتن به دنیا و ویژگیهایی مثل علم و دانش باشد، باید کسانی که در هرم قدرت قرار می گیرند و آنهایی که در امتداد هرم ولایت فقیه قرار می گیرند، چون نظام اسلام نظام ولایی است، آن مدیران نیز به این ویژگیها توجه کنند.

نوش آبادی اضافه کرد: اگر مدیر ارشد نظام باید عالم و مخلص بوده و طمع به دنیا نداشته باشد، دروغ نگوید، تهمت نزند، همه را با یک چشم نگاه کند و صادق باشد، باید سایر مدیران در نظام ولایی نیز این گونه باشند و تمام مسئولانی که در نظام ولایی و نظام اسلامی قدرت می گیرند، باید از ویژگیهای یک مدیر اسلامی برخوردار باشند.

نماینده دوره های ششم و هفتم شهرستان ورامین در مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: مسئولان نظام اسلامی در هر رده ای نمی توانند شعار بدهند و عمل نکنند، نمی توانند حرف بزنند و خودشان حرف خودشان را تکذیب کنند، نمی توانند مطالب غیر قابل باور را بگویند، نمی توانند دروغ بگویند، حق ندارند تخریب کنند، حق ندارند تحذیف کنند؛ همچنان که رهبری جامعه نیز باید این گونه باشد.

وی ادامه داد: اینکه مقام معظم رهبری فرمودند که باید مردم به علی(ع) اقتدا کنند، اقتدا به علی(ع) چگونه است؟ اقتدا به علی(ع)  به معنی اقتدا به مرام علی(ع) ، اقتدا به راه علی(ع) ، اقتدا به منش، رفتار، اخلاص و حکومتداری علی(ع) است.

نوش آبادی بیان داشت: علی وار زندگی کردن، شعار نیست؛ اینکه بگوییم علی وار زندگی می کنیم اما با مردم صادق نباشیم، بگوییم راه علی(ع)  را می پیماییم و دیگران را لجن مال کنیم، بگوییم راه علی(ع)  را طی می کنیم و با مردم، واقعیتها را در میان نگذاریم و تخریب کنیم، اینها با راه علی(ع)  سازگار نیست.

نوش آبادی  ادامه داد: راه علی(ع)، راه صداقت، راه درستی، راه برخورد و مدارا با مردم، راه پیوستگی با حقیقت، راه ملازمت با مردمی است که خودشان صادق هستند، راه را انتخاب می کنند و انتظار دارند که مدیران و مسئولان کشور از آنها حمایت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عید غدیر خم گفت:روز غدیر روز پیمان مردم و امت اسلام با پیامبر عظیم الشأن(ص) برای پذیرفتن جانشینی آن حضرت، روز بیعت مسلمانان برای حرکت در امتدا رسالت نبوی و روزی است که خداوند متعال، پیامبرش را مأمور کرد تا برای امت اسلام تعیین تکلیف کند.

مهمترین پیام غدیر این است که امت را بدون رهبر و بدون مدیر و بدون حاکم نمی توان رها کرد

رئیس سابق مجمع نمایندگان استان تهران افزود: مهمترین پیام غدیر این است که امت را بدون رهبر و بدون مدیر و بدون حاکم نمی توان رها کرد؛ فلسفه غدیر، فلسفه پیوستگی امامت با رسالت است؛ پیام غدیر، پیام سکانداری و ولایتمداری و پیام نصب یک انسان شایسته به عنوان یک رهبر عادل و فرزانه برای هدایت و رهبری جامعه اسلامی است.

وی تأکید کرد: انتصاب امامت و ولایت از طرف خداوند متعال در واقع در ادامه همان جریان رسالت و نبوت است، وقتی خداوند متعال پیامبرش را مأمور به این کار مهم کرد، شاید بسیاری از مردم متحیر بودند که بانگ "یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک" به چه معناست و با چه هدفی  پیامبر مردم را جمع می کند و همه را گرد هم آورده و چه پیامی دارد.

نوش آبادی ادامه داد: تنها دینی که مورد تأیید پروردگار است دین اسلام بوده و تثبیت دین اسلام در روز عید غدیر است، این روز، روز شیعیان و صرفاً روز ولایت امیرالمؤمنین نیست؛ روز عید غدیر، روز تثبیت دین اسلام است، روز ثبات بخشیدن به اسلام است چون بدون ولی و بدون امام و بدون جانشین شایسته، دین تداوم پیدا نمی کند و بدون مردم که باید بیعت کنند، راه امکانش وجود ندارد.

وی اظهار داشت: باید توجه شود که بدون بیعت، امامت و خلافت تحقق پیدا نمی کند، لذا پیامبر(ص) فرمان دادند به تمام مردم که با حضرت علی(ع) بیعت کنند و دست بدهند؛ امروز هم بیعت جور دیگری است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عمان افزود: امروز مردم ما با نظام جمهوری اسلامی با حضورشان در صحنه و مشارکت در امور مهم و سرنوشت ساز این کشور، با نقش فعال داشتن در عرصه های تصمیم گیری، با حضور و ثابت قدم بودن در عرصه و میدان بیعت می کنند.

وی ادامه داد: در روز غدیر، آن گونه بیعت گرفته شد و در جمهوری اسلامی با رفراندم بیعت گرفته شد؛ حضرت امام رضوان الله تعالی علیه فرمودند، این مردمی که ما را برگزیدند باید اثبات کنند که این نظام و این جمهوری را می خواهند؛ بنابراین انتخابات برگزار شد، مردم رأی دادند و با رأی دادن مردم، نظام جمهوری اسلامی ایران تأسیس شد و این احترام به رأی مردم و خواست مردم و دیدگاههای مردم است.

نماینده دوره های ششم و هفتم شهرستان ورامین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در 12 فروردین، روز جمهوری اسلامی ایران، بیعت مردم با امام خود مانند واقعه غدیر بود، همان طور که در غدیر خم مردم با دست دادن با امیر المؤمنین بیعت کردند، مردم ایران بیعتشان را با رأی دادن به جمهوری اسلامی ایران نشان دادند و در عرصه های بعد و حوادث بعد همین گونه استوار بوده اند.

نظام اسلامی نظام انتخاب و تعیین سرنوشت توسط خود مردم است

نوش آبادی تصریح کرد: نظام اسلامی نظام انتخاب و تعیین سرنوشت توسط خود مردم است؛ نمی توان دم از جمهوری اسلامی زد و به مردم اهمیت نداد، اهمیت دادن به مردم توجه به حقوق آنها در تعیین سرنوشت است. مردم در حکومت اسلامی که خدا حاکم است، حق تعیین سرنوشت خودشان را دارند.

وی افزود: بندگان خدا به نیابت از خداوند، حکومت را تشکیل می دهند و باید حاکمان، مدیران و مسئولان با مردم برخوردهای صادقانه داشته باشند، همان طور که مردم باید صادقانه حمایت کنند و باید حمایت و پشتیبانی خودشان را خالصانه و بدون ریا و بدون طمع برای کشورشان، نظامشان برای حکومتشان و مدیرانشان نشان دهند، مدیران کشور مسئولیت دارند صادقانه با مردم برخورد بکنند و بی ریا و بی آلایش باشند.

مدیر مسئول نشریه ندای ولایت با اشاره به حدود 20 سال فعالیت مستمر این رسانه گفت: در زمانی که مسائل مختلف و مشکلات متعددی وجود داشت، نام نشریه ندای ولایت در آن مقطع زمانی بسیار در عرصه مطبوعات محترم بوده و زینت بخش حرکت مطبوعاتی کشور بود.

وی ادامه داد: با گذشت حدود 20 سال و مشکلات و موانع و شرایط سختی که وجود داشت، نشریه ندای ولایت با افتخار راه خودش را ادامه داد؛ حتی در مقطعی از زمان، عرضه نشریه ندای ولایت در روزنامه فروشیها و کیوسکهای شهرستان ورامین مورد تحریم قرار گرفته بود و بسیار برخوردهای حذفی با افرادی که در این نشریه کار می کردند، صورت می گرفت.

نوش آبادی تأکید کرد: نشریه ندای ولایت گامهای موفقی را در حوزه مطبوعات برداشته و در بخش فرهنگی شهرستان یک سیمای افتخارآمیز از شهرستان ورامین به کشور معرفی شده است.

رئیس سابق فراکسیون مطبوعات مجلس ادامه داد: چون گستره این نشریه، کشوری و سراسری است، در اکثر استانهای کشور، نمایندگی تأسیس شد و در برخی نقاط هنوز هم فعالیتشان ادامه دارد و بسیاری از اهل فکر و قلم، همکاری خودشان را در سراسر کشور اعلام کرده اند؛ این نشریه با تمام محدودیتهای مالی و مشکلات اقتصادی که داشته تا به امروز راهش را ادامه داده، مشکلاتش را پشت سر گذاشته و همچنان در خط اصیل ولایت است.

کد خبر 1461837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha