به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان ارسنجان دومین تولید کننده انار استان است که علاوه بر مصرف داخل، به کشورهای همجوار به خصوص کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می شود. این شهرستان که یکی از قطبهای اصلی تولید انار در استان فارس به شمار می رود طی مدت اخیر از خسارتهای خشکسالی نیر در امان نمانده به گونه ای که 600 هکتار از باغات انار در این شهرستان به طور کامل از بین رفته و قابل برداشت نیست.
فرماندار شهرستان ارسنجان در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون وضعیت باغات انار در این شهرستان گفت: حدود دو هزار و 100 هکتار باغ انار در ارسنجان وجود دارد که یک هزار و 200 هکتار از این باغات محصول قابل برداشت داشته و 600 هکتار از آن به طور 100درصد از بین رفته و حدود 550 هکتار نیز باغ جدید وجود دارد که درختان آن تازه جوانه زده و محصول قابل برداشت ندارد.
عزیز جاویدی با بیان اینه خشکسالی خسارتهای زیادی به باغات انار وارد کرده، اظهار داشت: در سالهای گذشته میزان برداشت انار در ارسنجان 30هزار تن بوده اما در سال جاری میزان انار برداشت شده حدود 15 هزار بوده که با کاهش 50درصدی روبرو شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: انار شهرستان ارسنجان به دلیل کیفیت بالا به کشورهای حوزه خلیج فارس و شهرهای مشهد، تهران، شیراز، ساوه و همچنین اصفهان صادر می شود.
عزیزی ادامه داد: در سالهای پرآبی باغات انار هر 10روز یکبار آبیاری می شدند اما در حال حاضر ماهی یکبار آبیاری می شوند.
فرماندار شهرستان ارسنجان در ادامه اظهار داشت: یکی دیگر از مشکلاتی که باغداران شهرستان با آن روبه رو هستند مربوط به فروش محصول است زیرا این محصول از آنها 600 الی 900تومان خریداریو در بازار از یک هزار و 500 تا دو هزار تومان عرضه می شود.
نظر شما