خالد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به وجود واحدهای مرغداری در استان کردستان و در راستای برنامه ریزی های صورت گرفته در آینده ای نزدیک کشتارگاه صنعتی مرغ در تمام شهرستان های استان راه اندازی می شود.
وی ادامه داد: هم اکنون پنج کشتارگاه صنعتی مرغ به ظرفیت 11 هزار قطعه در ساعت در شهرستانهای سنندج، بانه، مریوان، کامیاران و قروه فعالیت می کنند که سه واحد دیگر در شهرستان های دهگلان، سقز و سنندج به ظرفیت هفت هزار قطعه در ساعت در مرحله ساخت قرار دارد و هم اکنون نیز این سه پروژه دارای پیشرفت فیزیکی مناسبی هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در کنار وجود این میزان کشتارگاه صنعتی مرغ یک واحد انجماد، قطعه بندی و بسته بندی گوشت مرغ به ظرفیت هزار و 800 تن در سال در شهرستان سقز فعالیت دارد.
جعفری در ادامه بیان کرد: سه کارخانه اختصاصی خوراک طیور به ظرفیت سالیانه 65 هزار تن در شهرستانهای سنندج، دهگلان و کامیاران، یک واحد تولید مکمل خوراک طیور به ظرفیت پنج هزار تن در سال در شهرستان دهگلان از دیگر صنایع مربوط به این صنعت در استان کردستان است.
وی گفت: سه واحد ذرت خشک کنی در کامیاران و سنندج به ظرفیت 32 هزار تن در سال و یک واحد نیز در شهرستان مریوان به ظرفیت 40 هزار تن از دیگر صنایع در حال بهره برداری در حوزه تولید و عرضه مرغ در استان کردستان به شمار می رود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کردستان از یک واحد فرآوری کود مرغ به ظرفیت 15 هزار تن در سال در شهرستان سقز خبر داد و افزود: یک واحد فناوری کود مرغی به ظرفیت 20 هزار تن در سال در شهرستان دهگلان در حال احداث است که اهمیت این واحدها از نظر بهداشتی کردن کود مرغ برای استفاده از مزارع بسیار مهم است.
جعفری در پایان عنوان کرد: استان کردستان به دلیل اقدامات صورت گرفته هم اکنون یکی از قطبهای اصلی تولید مرغ گوشتی به شمار می رود.
نظر شما