به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان در نشست خبری که روز یکشنبه در سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: هم اکنون نمی توانیم بگوییم که محتوای الکترونیک و نرم افزارهای آموزشی جزئی از برنامه درسی است اما در یک برنامه پنج ساله به سمتی خواهیم رفت که این دو، بخشی از برنامه درسی شوند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: در گذشته وقتی به مدرسه ای می رفتیم نیازهای مدارس در سطح ابتدایی بود مثلا می گفتند که شیشه پنجره کلاس شکسته و نیاز به یک شیشه جدید داریم ولی الان وقتی به مدرسه ای می رویم از ما آزمایشگاه رایانه و اینترنت می خواهند.
وی با بیان اینکه بدنبال توسعه فرهنگ استفاده از رایانه در مدارس بوده ایم، افزود: تا حدودی به این خواسته رسیده ایم و معلمان و دانش آموزان هم اکنون آموزشهای لازم رایانه ای را دیده اند اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم؛ همچنین باید دروس را مبتنی بر IT طراحی کنیم که هنوز این امکان فراهم نشده است.
حجت الاسلام محمدیان هوشمند سازی مدارس را شامل مراحل خلاقیت، تولید دانش و کار گروهی عنوان کرد و گفت: به طور مثال در سال جاری در کنار بخشی از کتابهایمان نرم افزار تولید کرده ایم که یکی از آنها کتاب علوم است که چند لوح فشرده برای معلم، دانش آموز و خانواده دارد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بیان کرد: همچنین کتاب گویا برای تقویت زبان معیار دانش آموزان از پایه دوم ابتدایی تا پایان متوسطه امسال در کل کشور تولید و توزیع شده است.
وی در پاسخ به این پرسش که کتاب گویا در بسیاری از مدارس مناطق محروم و مناطقی که دانش آموزان آن دارای گویش محلی هستند و مشکل یادگیری زبان معیار را دارند، توزیع نشده است، گفت: هرجا که امکانات وجود داشته این کتاب توزیع شده است و هرجایی که امکانات نباشد آموزش و پرورش بدنبال خلق امکانات است.
حجت الاسلام محمدیان افزود: البته در مناطقی که گویش محلی دارند این کتاب به شکل سی دی در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.
برگزاری پنجمین جشنواره محتوای الکترونیک
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از برگزاری پنجمین جشنواره تولید و حمایت از پدید آورندگان محتوای الکترونیک در اول آذرماه خبر داد و گفت: از مجموع 23 هزار و 416 نفر شرکت کننده، پنج هزار و 66 نفر به مرحله کشوری راه پیدا کرده اند که از همه آنها به طور میانگین تا 200 هزار تومان حمایت مالی می شود.
وی تشکیل کمیته کاربست محصولات، حضور معلمان و دانش آموزان ایرانی خارج از کشور و استثنایی، ایجاد بخش محصولات پرورشی، قرآنی و مذهبی را از ویژگی های جشنواره پنجم عنوان کرد و افزود:در این جشنواره که در سینما فلسطین برگزار می شود از 138 اثر برتر و 189 نفر در سه گروه تندیس طلایی با 36 اثر، تندیس نقره ای 33 اثر، و تندیس برنز 69 اثر تقدیر می شود.
محمدیان ادامه داد: محصولات برتر جشنواره پنجم خریداری و در شبکه رشد مورد استفاده قرار می گیرد.
نظر شما