۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

با تصویب هیئت وزیران:

سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب ابلاغ شد

سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب با تصویب هیئت وزیران به منظور بهبود کیفیت آب شرب و دسترسی به آب آشامیدنی سالم تصویب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با تصویب هیئت وزیران سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب در راستای بهبود کیفیت آب شرب و دسترسی به آب آشامیدنی سالم ابلاغ شد. این سند در راستای دسترسی به آب آشامیدنی سالم و برای حفظ و ارتقای کیفیت آب آشامیدنی کشور از سوی هیئت وزیران تصویب شد.

هیئت وزیران بنا به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی با سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب موافقت کرد.

بر این اساس، دولت وزارتخانه های نیرو، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان ملی استاندارد ایران را موظف کرد با همکاری سایر وزارتخانه ها و سازمان های ذیربط ظرف 3 ماه پس از ابلاغ این تصویب نامه، برنامه اجرایی و عملیاتی سازمان متبوع را در چارچوب راهبردهای سند یاد شده به صورت بسته های اجرایی تدوین و طبق ماده (217) قانون برنامه 5 ساله پنجم توسعه اجرا کنند.

همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است گزارش اجرای این تصویب نامه را هر 3 ماه یک بار به دفتر هیئت دولت ارائه کند.

سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب 

دسترسی به آب آشامیدنی سالم یکی از نیازهای اساسی جامعه و به عنوان مهمترین منبع حیاتی محسوب و اهمیت بسزایی در زندگی انسان دارد. امروزه تامین آب آشامیدنی مورد نیاز و ارائه خدمات آبرسانی به مردم، یک مشکل اساسی در اغلب شهرها و روستاها است.

همچنین بیماری های منتقله از آب آشامیدنی یکی از نگرانی های عمده در دنیا محسوب می شود. بر اساس آمارهای سازمان جهانی بهداشت بیش از 1 میلیارد نفر از مردم جهان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند و در نتیجه هر ساله بیش از 1 میلیون و 500 هزار نفر از مردم جهان در اثر بیماری های روده ای ناشی از عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم جان خود را از دست می دهند، این در حالی است که بیش از 90 درصد از این جمعیت را کودکان زیر 5 سال تشکیل می دهند.

به همین دلیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس رسالت ذاتی خود با همکاری وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت جهاد کشاورزی و با مشارکت جمعی از اساتید بر جسته دانشگاه اقدام به تدوین سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب کرده است تا در یک دوره 15 ساله (1404-1390) اساس همکاری های بین بخشی در سطح ملی برای حفظ و ارتقاء کیفیت آب آشامیدنی کشور قرار گیرد و هر یک از سازمان ها و نهادهای مسئول با انجام تعهدات خود، نقش و مسئولیت خود را در زمینه کیفیت آب آشامیدنی ایفاء کنند.

کد خبر 1466660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha