۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۱۰

بازگیر در گفتگو با مهر:

عدم مدیریت همه جانبه حفاظت از جنگلها/ حراست از جنگل مقدس است

عدم مدیریت همه جانبه حفاظت از جنگلها/ حراست از جنگل مقدس است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل محیط زیست استان لرستان با اشاره به روند تخریب جنگلها در این استان علت این موضوع را ناشی از عدم مدیریت همه جانبه حفاظت از جنگلها دانست.

محمدحسین بازگیر در حاشیه همایش ملی جنگلهای زاگرس مرکزی، قابلیتها و تنگناها در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حفاظت از عرصه های جنگلی کاری مقدس است که همه باید در این زمینه احساس مسئولیت کنند.

وی علت تخریب جنگلهای را نگاههای بخشی به این مقوله دانست و بیان داشت: جنگلها امروز در حال تخریب است و علت اصلی این موضوع عدم مدیریت همه جانبه حفاظت از جنگلهاست.

مدیرکل محیط زیست استان لرستان با بیان اینکه نگاه مردم، دستگاههای مختلف عمرانی و اجرایی، منابع طبیعی و محیط زیست به حفاظت از جنگلها یک نگاه بخشی است، عنوان کرد: این در حالیست که حفاظت از این عرصه ها نگاه همه جانبه می طلبد.

بازگیر با تاکید بر ضرورت تلاش هماهنگ و هم سو برای حراست از جنگلها، عنوان کرد: امروز جنگل ها علاوه بر خشکسالی و بلایای طبیعی، با مشکلات مختلفی چون چرای بی رویه دام، عدم تعادل دام و مرتع، استفاده بیش از ظرفیت از این اکوسیستم و انجام پروژه های مختلف عمرانی بدون توجه به الزامات زیست محیطی مواجه است.

وی با تاکید بر اینکه ما به تکامل تنوع زیستی به همراه جنگل باور داریم، تصریح کرد: ما باید به این موضوع باور داشته باشیم که اگر جنگل از بین برود این غنای طبیعی و تنوع زیستی هم از میان می رود.

مدیر کل محیط زیست استان لرستان با اشاره به اینکه لرستان سرزمین رودهای خروشان و آبشارها است، اظهار داشت: لرستان خواستگاه آلپ ایران است و هرگوشه آن تابلوی زیبایی از آفرینش الهی است.

وی تصریح کرد: تنوع زیستی و آب و هوایی استان لرستان موجب می شود که بتوانیم از لرستان به عنوان یک مدل برای ایران و حتی جهان نام ببریم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با اشاره به اینکه لرستان دارای آب و هوای متنوع و حضور سه جبهه هوای متفاوت است که موجب نزول برکات آسمانی فراوان می شود، اظهار داشت: این در حالیست که ما در مقابل این مواهب شکرگزار خوبی نبوده ایم و استفاده مناسبی از این منابع نداشته ایم.

وی ادامه داد: ما به جای استفاده بهینه و مناسب از جنگلها آنها را به مزارع کم بازده تبدیل کرده ایم و به جای رودخانه های خروشان اکنون معادن عریض و طویلی از شن و ماسه برجای گذاشته ایم.

بازگیر همچنین در پایان سخنان خود از برگزار کنندگان همایش ملی جنگلهای زاگرس مرکزی، قابلیتها و تنگناها تقدیر کرد و یادآور شد: ما برگزاری همایش و هر گونه فعالیت علمی، پژوهشی و فرهنگسازی را در عرصه محیط زیست غنیمت می دانیم.

کد خبر 1467772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha