به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین بازگیر ظهر چهارشنبه در همایش ملی جنگلهای زاگرس مرکزی، قابلیتها و تنگناها اظهار داشت: در حال حاضر یک میلیون و 200 هزار هکتار جنگل در این ستان وجود دارد.
وی ادامه داد: گونه شاخص جنگلهای لرستان بلوط، بنه و بادام است.
مدیرکل محیط زیست استان لرستان با اشاره به وجود 800 هزار هکتار مرتع در این استان، بیان داشت: این در حالیست که بیش از 200 گونه گیاه دارویی در مراتع این استان وجود دارد.
بازگیر با بیان اینکه لرستان بخش عمده تنوع زیستی کشور را در خود جای داده است، تصریح کرد: 25 درصد سرمایه های ژنتیکی کشور در لرستان وجود دارد.
وی با بیان اینکه لرستان با وجود دارا بودن تنها 1.7 درصد خاک کشور بیش از 12.5 درصد آب کشور را در خود جای داده است، بیان داشت: در حال حاضر بیش از دو هزار و 400 کیلومتر رودخانه در این استان در جریان است.
مدیر کل محیط زیست استان لرستان با اشاره به زندگی 42 گونه پستاندار که معادل 20 درصد پستانداران ایران است در استان لرستان، افزود: همچنین در حال حاضر 210 پرنده که 40 درصد پرندگان کشور محسوب می شود در لرستان زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه 5 گونه دوزیست که از جمله نادرترین گونه ها محسوب می شوند در لرستان وجود دارد، افزود: دو گونه سمندر لرستانی و وزغ لرستان از گونه های خاص و اندمیک لرستان محسوب می شوند.
بازگیر همچنین از حیات 50 گونه ماهی در استان خبر داد و بیان داشت: در مجموع لرستانی یکی از غنی ترین اکوسیستم های دارای تنوع زیستی در کشور است.
وی به وجود یک هزار و 700 گونه گیاهی در استان اشاره کرد و گفت: از این تعداد 110 گونه اندمیک و خاص لرستان است که در هیچ جای دنیا وجود ندارند.
مدیرکل محیط زیست استان لرستان همچنین از وجود 200 گونه گیاهی و 150 گونه درخت و درختچه ای در این استان خبر داد و یادآور شد: همه این گونه ها تنها بخشی از داشته های استان لرستان است که نیاز به حمایت جدی دارند.
نظر شما