۲۱ دی ۱۳۸۳، ۱۴:۲۲

نماينده وزارت علوم در ستاد توسعه فناوري نانو در گفت و گو با "مهر" عنوان كرد:

رابطه سيستم علمي و محقق در كشور متعارف نيست

رابطه سيستم علمي و محقق در كشور متعارف نيست

نماينده وزارت علوم در ستاد توسعه فناوري نانو گفت: در كشور ما محققان و پژوهشگران سيستم علمي كشور را به جلو هدايت مي كنند در حالي كه در كشورهاي پيشرفته اين سيستم علمي است كه افراد محقق و پژوهشگر را به جلو هدايت مي كند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر قاسمپور گفت : در همه كشورها در علوم مختلف به خصوص علوم جديد مثل بيوتكنولوژي، نانوتكنولوژي و ... سيستم علمي كشور به نحوي تنظيم و برنامه ريزي شده است كه به محققان در زمينه اين علوم خط كاري مي دهد. در واقع در كشورهاي پيشرفته و صنعتي هر محقق و پژوهش به عنوان يك پاره خط از مبحث علمي و طرح تحقيقاتي مطرح مي شوند كه با كنار هم گذاشتن تحقيقات و پژوهش هاي دانشمندان و محققان مختلف يك خط كامل حاصل مي شود. در حالي كه در كشور ما اينگونه نيست. در اينجا به جاي اينكه سيستم علمي خط بدهد، محققان خود به سمت پژوهش مي روند و سيستم علمي را به جلو مي برند. در واقع در اينجا نيروهاي انساني هستند كه سيستم علمي را به جلو هدايت مي كنند.

وي تصريح كرد: در نانوتكنولوژي كه علم جديدي است و چندان نسبت به ديگر كشورها عقب نيستيم نياز به زير ساخت هاي قوي داريم. بايد مجموعه اي قوي از افراد محقق در اين زمينه داشته باشيم تا علاوه بر اينكه به پيشرفت كشور در اين علم كمك كنند، در ديگر افراد هم ايجاد انگيزه نمايند. در مورد علوم جديد مثل نانو بايد سيستم و برنامه اي اصولي طراحي شود تا سيستم به صورت حساب شده به پژوهشگران پروژه و طرح بدهد. اگر اينگونه عمل شود مي توان جايگاهي در اين علم يافت.

کد خبر 147108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha