دکتر متیو کرامر استاد فلسفه سیاسی و فلسفه حقوق دانشگاه کمبریج و مدیر برنامه فلسفه سیاسی و فلسفه حقوق در این دانشگاه در مود جایگاه گفتگو در خانواده به خبرنگار مهر گفت: بهترین شیوه برای گسترش و تشویق گفتگو در خانواده احترام متقابل و دو طرفه است.
مؤلف "محل تلاقی اخلاق و حقوق" تصریح کرد: وقتی اعضای خانواده نسبت به هم احساس تعلق کنند و نسبت به دردها و نگرانیهای یکدیگر حساس باشند در این صورت گفتگو میان خانواده امری رایج خواهد بود.
وی تصریح کرد: وقتی در خانواده یک نفر رفتار مبتنی بر دیکتاتوری داشته باشد در این صورت باب گفتگو میان اعضای خانواده بسته خواهد شد. وقتی یک نفر در خانواده بخواهد سایر اعضا را به انقیاد خود درآورد در این صورت گفتگو میان اعضا که مؤلفه خانواده سالم است از بین خواهد رفت.
استاد دانشگاه کمبریج تأکید کرد: اگر فرزندان احساس کنند قدرت انتخاب آنها در خانواده گرفته شده و این والدین هستند که برای آنها و آینده تصمیم میگیرند و آنها مشارکتی در انتخابات خود ندارند در این صورت روح گفتگوی اصیل در خانواده از بین خواهد رفت.
مؤلف "نظریه حقوق، نظریه سیاسی و شالوده شکنی" تأکید کرد: باید توجه داشت صحبت از مساوات مطلق در خانواده امری ایدهآل و دور از دسترس است، البته این مساوات مطلق نیز امری مطلوب و پسندیده نیست.
کرامر در پایان تصریح کرد: اما اگر همه طرفها در خانواده احساس نکنند که مشارکت آنها تأثیرگذار است گفتگوی واقعی میان آنها شکل نخواهد گرفت.
نظر شما