به گزارش خبرنگارمهر، مدیرکل دفتر برنامه و بودجه سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور قبل از ظهر سه شنبه در این همایش اظهار داشت: بنا بر قانون، دهیاران به عنوان مدیران روستا باید بحث برنامه و بودجه را رصد کرده و شوراهای اسلامی روستا نیز آن را تایید کنند.
علی اکبر اسدی افزود: اطلاع و آگاهی دهیاران از نحوه تهیه و تنظیم بودجه و مبانی بودجه ریزی از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
اسدی با بیان اینکه قسمتی از بودجه دهیاری ها از طریق کمک ها و منابع دولتی و برخی از محل درآمدهای دهیاری تامین خواهد شد، تاکید کرد: دهیاران باید نسبت به این موضوع با دقت بیشتری برنامه ریزی کنند.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: فرهنگ سازی و آموزش در روستاها از جمله مواردی است که می تواند مشارکت مردم را در توسعه و عمران روستاها در بر داشته باشد به همین منظور دهیاران باید نسبت به آگاه سازی مردم مبنی بر اینکه هر اقدام عمرانی در روستاها به نفع خود مردم است، اقدام کنند.
میانگین بودجه دهیاری ها 25 تا 30 میلیون تومان است
مدیرکل امور روستایی استانداری خراسان رضوی نیز در این همایش با بیان اینکه دو هزار و 80 دهیاری با همین تعداد دهیار در استان فعال است، اظهار داشت: این همایش به منظور آشنایی دهیاران با نحوه بودجه نویسی و مفاهیم آن تشکیل شده است.
اسماعیل نورمحمدی افزود: میانگین بودجه دهیاری ها در سال بین 25 تا 30 میلیون تومان است که از محل اعتبارات دولتی، درآمد دهیاری ها، مشارکت مردم و تسهیلات، تعرفه و عوارض بهای خدمات در روستاها تامین خواهد شد.
مدیرکل امور روستایی استانداری خراسان رضوی گفت: در هر بخش یک مسئول امور مالی به دهیاران در روستاها به عنوان مشاوره مالی در بحث بودجه کمک خواهند کرد.
نورمحمدی تصریح کرد: دهیاران باید نسبت به توسعه و عمران روستاها با مشارکت خود مردم برنامه ریزی و از بودجه ای که در اختیار آنان قرار گرفته است، به نحو شایسته ای استفاده کنند.
گفتنی است این همایش به همت دفتر روستایی استانداری خراسان رضوی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار و دهیاران استان در این همایش آموزشی به مدت دو روز شرکت می کنند.
نظر شما