به گزارش خبرنگار مهر، رحیم زمانی عصر امروز در همایش "بهره وری آموزش و پرورش" که در سالن همایشهای ولایت اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران برگزار شد، گفت: مدارس شهرستانهای استان تهران، یکهزار و 700 کتابخانه دارند و در سال جاری سه هزار و 300 قرارداد جدید بسته شده تا تعداد کتابخانه ها به پنج هزار واحد افزایش پیدا کند.
دغدغه آموزش و پرورش افزایش تعداد حافظان قرآن است
وی افزود: دغدغه اصلی ما در حوزه پرورشی در سال جاری و سال آینده افزایش تعداد حافظان قرآن است و هم اکنون 150 دانش آموز و 10 هزار همکار در سطح شهرستانهای استان تهران حافظ قرآن هستند.
این مسئول اظهار داشت: در سال جاری 200 مربی از تمام مناطق برای آموزش حجاب و عفاف دوره های ضمن خدمت گذراندهاند.
وی اضافه کرد: در سال 89 با آغاز این طرح، 65 هزار نفر داوطلب در کلاسها وجود داشت و امسال نیز 50 هزار نفر ثبت نام کردهاند.
63 هزار نفر گواهی شنا دریافت کرده اند
زمانی بیان کرد: در زمینه ورزش برای 63 هزار نفر تاکنون گواهی شنا صادر شده است؛ ورزشهای طناب زنی و طناورز نیز به بخش ورزش افزوده شدهاند و همچنین 300 نفر از مربیان آموزش خانواده برای هدایت دانش آموزان و اولیا در مقاطع مختلف تحصیلی آموزش خواهند دید.
وی افزود: با توجه به بودجه دو میلیاردی تعیین شده از طرف وزیر آموزش و پرورش برای هوشمندسازی مدارس در سال جاری 500 میلیون اختصاص یافته و استاندار تهران نیز در این زمینه حمایت کرده است.
100 مدرسه هوشمند به طور کامل تجهیز شدند
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران یادآور شد: شعار ما تحقق هوشمندسازی یکهزار مدرسه است و تاکنون 100 مدرسه به طور کامل در شهرستانهای استان تهران تجهیز شدهاند.
وی ادامه داد: برای افزایش سطح بهره وری در کشور باید از دیدگاه تعهد فردی بیرون آمد و تعهد جمعی مبتنی بر اعتقادات اسلامی را مورد تأکید قرار داد.
وی سه عامل اساسی فردی- ذاتی، محیطی و سیاسی را در میزان بهره وری از نگاه وجدان کاری تأثیرگذار دانست و گفت: به عنوان مثال در مورد اول، وراثت، خود شکوفایی، تعالی و تزکیه نفس، جهان بینی توحیدی و آگاهی از جهان هستی، احساسات، ادراکات، میزان و درجه اعتقاد و ایمان به هدف و تعهد کاری دینی و سیاسی در میزان بهره وری مؤثر هستند.
زمانی افزود: در مورد عوامل محیطی نیز می توان به نوع تربیت خانوادگی، نوع تربیت و آموزشهای رسمی در مراکز آموزشی، آموزشهای غیر رسمی توسط رسانههای گروهی، تربیت پذیری از افراد جامعه و تربیت پذیری از گروه دوستان و همسالان به عنوان عوامل مؤثر بر افزایش وجدان کاری و بهره وری نام برد.
وی عنوان کرد: میزان مشارکت در تصمیم گیریهای جامعه، درجه آزادی برای بیان عقاید و افکار، سیاستهای جهانی و داخلی، نوع حکومت و دخالت بیگانگان از جمله عوامل سیاسی مؤثر در بهره وری هستند.
این مسئول ادامه داد: پس از انقلاب، آمریکا و انگلیس در پی آن بودند که با ایجاد تحریمها میزان بهره وری را در کشور ما پایین بیاورند، اما دیدگاه اعتقادی و مشارکت ایرانیان عامل شکست آنها شد.
نظر شما