به گزارس خبرگزاری مهر، سید اسماعیل هاشمی افزود: این خانوارها که در استان خراسان سرشماری نشده و به دلیل اهمیت موضوع دو روز پس از سکنی این خانوارها تکمیل اطلاعات این خانوارها انجام گرفت.
هاشمی اظهار کرد: در طول 27 روز اجرای مفید سرشماری حداقل 100 بازدید از ستادها و بازدید میدانی داشتم که اغلب معاونان فنی تا ساعت 24 حتی دو بعد از بامداد کار سرشماری برای گزارش کار به تهران به طول میانجامید و اغراق نیست اگر بگویم در سرشماری واقعا همت و کار مضاعف دیده میشد.
معاون فنی آموزش سرشماری استان گلستان گفت: تا هشت روز دیگر ابلاغ اعتبار برای پرداخت حقوق آمارگیران به فرمانداری هر شهرستان ابلاغ می شود که پس از تقسیم بندی در اختیار آمارگیران قرار خواهد گرفت.
هاشمی اظهار کرد: تامین اعتبار تلاشگران عرصه سرشماری اعم از ردههای آمارگیر، بازبین، کارشناس بازبین و کارشناسگروه هفته آینده به فرمانداری هر شهرستان ابلاغ می شود و اختیار توزیع نیز به عهده فرمانداران و معاونان فنی خواهد بود.
وی در خصوص افزایش حقوق آمارگیران با توجه به اینکه دو روز پس از پایان رسمی سرشماری ادامه پیدا کرد افزود: درخواست افزایش حقوق به مرکز آمار ایران ارائه شد که آنها پاسخ منفی ندادند و قولهایی دراینباره داده شد که هنوز مکتوب و رسمی نیست و به احتمال زیاد بر اساس افزایش حجم کار آمارگیران، افزایش حقوق، حتمی است.
هاشمی به مشکلاتی که در روند سرشماری برای ردههای اجرایی وجود داشت اشاره و عنوان کرد: افراد متقاضی در سرشماری، نیروهای جوان بودند که آشنایی کافی با ساختار اداری نداشتند و ساماندهی 2 هزار و 600 نیرو نیاز به هماهنگی بیشتری داشت.
وی عدم حضور خانوادهها را از دیگر مشکلات عنوان و بیان کرد: این عدم حضور، کار سرکشی مکرر آمارگیران از خانوارهای غایب را درپی داشت که سختی کار را بیشتر میکرد و نیز مواردی در عدم همکاری در سرشماری به چشم میخورد که میزان آن کمتر از نیمدرصد برآورد شده است.
نظر شما