حشمت الله فلاحت پیشه در گفتگوبا خبرنگار مهر در خصوص اقدام دیروز برخی سفرای کشورهای غربی در بازدید از باغ قلهک و سفارتخانه انگلیس در ایران گفت: طبق کنوانسیون های بین المللی رفتارهای دیپلمات ها در خارج از سفارت خانه ها باید رفتارهایی باشد تابع قوانین کشورهای میزبان و این موضوعی است که وزارت امورخارجه باید حتما به آن توجه داشته باشد.
فلاحت پیشه با بیان اینکه اگر در این قالب وزارت امورخارجه مدیریت و نظارت مربوط را بر تحرکات سفرای کشورهای خارجی داشته باشد خود وزارت امورخارجه مسئولیت اقدام دیروز سفرای کشورهای غربی را می پذیرد و اگر وزارت خارجه مدیریت نداشته باید گفت سهل انگاری دستگاه سیاست خارجه در شرایط کنونی قابل تامل خواهد بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: کشورهای غربی سعی دارند موضوع ایران را به یک موضوع اتحادیه اروپایی و بعد یک موضوع شورای امنیتی تبدیل کند.
وی افزود: تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران در همین راستا و جزء سیاست های غرب علیه ایران است.
تقسیم کار کشورهای غربی برای فشار بر ایران
رئیس کمیته سیاست خارجه مجلس همچنین در خصوص تبلیغات رسانه های غربی علیه ایران وادعای آلمان مبنی بر پیدا کردن اسنادی که نشان می دهد ایران قصد هدف قرار دادن منافع آمریکا در کشور آلمان را داشته است خاطرنشان کرد: کذب بودن این مسائل کاملا مشخص است. هدف غربی ها حفظ هجمه و فضای سیاسی و تبلیغاتی علیه ایران است، به همین خاطر تقسیم کاری میان کشورهایی که سیاست خصمانه با ایران دارند صورت گرفته است.
وی در ادامه افزود: چون غربی ها رسانه های قدرتمندی در دست دارند سعی می کنند با سناریوهای دروغین همچون ترور سفیر عربستان در آمریکا از این فرصت ها به عنوان یک فرصت تبلیغاتی استفاده کنند و ادعای آلمان نیز در همین رابطه است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: بنده در کذب بودن این اظهارات شکی ندارم چرا که سیستم امنیتی کشورهای اروپایی به قدری قوی است که هیچ اقدام تروریستی در این کشورها قابل انجام نیست و غالبا هرگونه رفتار تروریستی در آلمان ، اروپا و آمریکا بدون حضور سیاسی این کشورها و دستگاههای امنیتی خودشان قابل انجام نیست.
فلاحت پیشه خاطرنشان کرد: هنوز سئوال هایی در خصوص حادثه 11 سپتامبر وجود دارد زیرا در تمام خیابان های اصلی و فرعی شهرهای آمریکا و کشورهای اروپایی دوربین های متعدد وجود دارد و حتی سیاست های امنیتی و تفتیش مسافران در فرودگاههای این کشورها به نوعی دون شان اجتماعی است. به همین خاطر ان جی اوها در این کشورها به این خاطر که دستگاههای امنیتی آنها اخلاق را به خاطر امنیت زیر پا گذاشته اند اعتراض می کنند.
وی در پایان در خصوص استقبال تشکل های دانشجویی از کارکنان اخراج شده سفارت ایران در انگلیس گفت: انگلیسی ها سعی داشتند برخورد تحقیرآمیزی با کارکنان سفارت ایران داشته باشند و این استقبال جواب محکمی به این اقدام انگلیسی ها خواهد بود.
نظر شما