به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی خانی صبح شنبه در جلسه ستاد گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل اظهار داشت: برنامه های این هفته ششم بهمن ماه امسال باید به گونه ای باشد که نیازهای نسل جوان جامعه را پاسخگو باشد.
وی گفت: جوانان و نسل فعلی جامعه باید از این حماسه بزرگ که اطلاعات اندکی دارند باید در راستای تبیین این حماسه ارزنده اقدامات لازم را صورت دهند.
خانی با اشاره به اینکه باید اقدامات لازم به منظور تاسیس بنیاد ششم بهمن در آمل صورت گیرد، افزود: برنامه های گرامیداشت این حماسه تاریخی نباید در هفته ویژه آن خلاصه شود بلکه باید در تمام سال در راستای گرامیداشت مقام شهیدان و اقدام شایسته آنان همت والایی انجام گیرد.
وی اضافه کرد: باید شرایطی در دانشگاه ها ومراکز آموزش عالی فراهم شود تا پایان نامه ها و تحقیقات دانشجویی دانشگاهها به سمت حماسه ششم بهمن برده شود.
معاون فرماندار آمل نیز با بیان اینکه حماسه ششم بهمن تنها واقعه ای بوده که در وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی(ره) درج شده است، افزود: هنوز نتوانستیم ابعاد این واقعه بزرگ را به نسل جوان انقلاب بشناسانیم که باید اقدامات لازم در دستور کار همه دستگاههای مرتبط امر باشد.
سید جعفر رسولی گفت: شهدابه درجات عالی رسیدند و نیازی به برپایی مراسم ندارند.این ما هستیم که به این عزیزان نیازمندیم و در این راستا برنامه های ویژه فرهنگی باید در اولویت اقدامات این هفته قرار داشته باشد.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه آمل نیز با اشاره به اینکه حماسه عظیم ششم بهمن یک واقعه ملی است که امام راحل در وصیت نامه خویش به آن اشاره فرمودند، اضافه کرد: این امر بر اهمیت این حماسه عظیم در تاریخ انقلاب اسلامی ایران می افزاید و ما به عنوان ادامه دهندگان راه این عزیزان باید اقدامات لازم را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه انجام دهیم.
سرهنگ پاسدار محمد کرمی یادآور شد: مهم ترین برنامه های سپاه ناحیه آمل در هفته گرامیداشت واقعه ششم بهمن نشست پاسداران با محوریت افراد فعال در حماسه ششم بهمن، دیدار با خانواده معظم شهدای این حماسه بزرگ، برگزاری یادواره شهدای ترور مازندران است.
در سحرگاه ششم بهمن سال 60 گروهی از منافقان کوردل از جنگلهای شهرستان آمل به قصد تصرف شهر آمل به این شهر حمله کردند که مردم این شهرستان با حمله جانانه و ایستادگی در مقابل آنها، در چند ساعت این توطئه شوم آنان را پاسخ و موجب فرار آنان شدند.
در این حماسه جاویدان 40 نفر از مردم شهرستان آمل به شهادت رسیدند و تعدادی هم مجروح شدند.
شهرستان حدوداً 400 هزار نفری آمل در طول پیروزی ایران اسلامی و جنگ تحمیلی بیش از هزار و 24 شهید تقدیم انقلاب کرده است.
نظر شما