دانش کشاورز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت عمرانی و اقتصادی این شهرستان افزود: راه اندازی هرپروژه ملی آرزوی مردم شهرستانهاست اما باید به این نکته نیز توجه داشت که ساخت این پروژه ها برای مردم منطقه نیز سود داشته باشد.
وی با بیان اینکه سد هایقر تنها برای شهرها و روستاهای زیر دست خود موثر خواهد بود، تصریح کرد: فیروزآباد پشت سد هایقر قرار گرفته و چون آبگیری از پشت سد صورت نمی گیرد تنها بخشی از این آب برای کارخانه کربنات سدیم موثر خواهد بود.
رئیس شورای شهر فیروزآباد در ادامه سخنان خود به ساخت پتروشیمی فیروزآباد اشاره کرد و گفت: زمانیکه صحبت از ساخت این پتروشیمی مطرح شد همگان به فکر اشتغال پایدار و خرید سهام این مجموعه بودند در حالیکه سهام این پتروشیمی به مردم این شهر تعلق نگرفت و در اصل مشخص نشد که چه کسانی این سهام را خریداری کردند زیرا در زمان پخش اطلاعیه فروش سهام پتروشیمیهای فارس نام فیروزآباد مطرح نشد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت عمرانی سدهایقر و در مسیرعسلویه قرار گرفتن این شهر هیچ سودی غیر از خسارت ناشی از خرابی جاده و راه ها و همچنین تلفات مردمی نداشته، یادآور شد: زماینکه قرار شد که این شهر در مسیر عسلویه قرار بگیرد ما اعتراضات خود را اعلام کردیم زیرا ماشینهای سنگین باید از میان شهر گذر کنند و این تردد باعث بروز مشکلاتی برای مردم منطقه می شود.
رئیس شورای شهر فیروزآباد ادامه داد: نبود جاده کمربندی برای این شهر مشکلی است که در حال حاضر تلفات فراوانی را از جانب خودروهایی که به سمت عسلویه می روند به مردم فیروزآباد تحمیل می کند و از طرفی خرابی آسفالت و راه های این شهر نیز باید مد نظر قرار داده شود زیرا بخش زیادی از اعتبارات و بودجه ها باید خرج مرمت و تعمیر راهی شود که دیگران از آن عبور می کنند.
نظر شما