۲۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۳

عمادی خبر داد:

افزایش برداشت از میادین نفتی پارس جنوبی/ ساخت قطعات حساس درون چاهی

افزایش برداشت از میادین نفتی پارس جنوبی/ ساخت قطعات حساس درون چاهی

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت از انعقاد قرارداد میان این شرکت و پارک فناوری پردیس خبر داد و گفت: قرار است با استفاده از توانمندی‌های پارک فناوری پردیس نسبت به بهینه کردن و افزایش برداشت از میادین نفتی پارس جنوبی اقدام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدعلی عمادی صبح امروز در حاشیه مراسم رونمایی از طرح‌های تحقیقاتی پارک فناوری پردیس در جمع خبرنگاران با اشاره به امضای تفاهمنامه‌ همکاری با پارک پردیس افزود: این تفاهمنامه در زمینه ایجاد کریدوری در حوزه نفت و گاز است که بر این اساس قرار است از پتانسیل و توانمندی‌های طرفین برای توسعه فناوری‌های این حوزه استفاده شود.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت با اشاره به زمینه‌های همکاری این شرکت با مراکز تحقیقاتی اظهار داشت: یکی از نیازهای مهم بخش صنعت نفت در حوزه نرم افزاری است و از آنجایی که نرم افزارهای مربوط به توسعه میادین نفتی گران و پیچیده است با شرکت‌های خارجی همکاری داشتیم ولی اخیراً شرکتی را در این پارک به ثبت رساندیم تا بتوانیم این نرم افزارها را در داخل تولید کنیم.

وی با اشاره به سایر زمینه‌های همکاری این شرکت با پارک فناوری پردیس خاطرنشان کرد: تولید بازوهای بارگیری برای پایانه‌های نفتی، رسوب‌زدایی مخازن نفتی با استفاده از روش‌های شیمیایی و میکروبی و ساخت قطعات حساس درون چاهی از جمله زمینه‌های ایجاد همکاری شرکت ملی نفت با این پارک بوده است.

عمادی همچنین با تاکید بر اینکه اولویت‌های فناوری در حوزه نفت در 12 حوزه تعریف شده است، یادآور شد: توسعه میادین مشترک، افزایش ضریب بازیافت از میادین مشترک، افزایش ضریب بازیافت، افزایش بهره برداری از میادین نفت و گاز، صرفه جویی در مصرف انرژی، محیط زیست و خوردگی از جمله اولویت‌های این شرکت است که با همکاری مراکز دانشگاهی و نظریه پردازی و پژوهشگاه‌ها در حال پیگیری هستند.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت از تعریف پروژه‌هایی در این حوزه‌ها خبر داد و یادآور شد: به منظور دستیابی به اولویت‌های شرکت ملی نفت در حوزه‌های تعریف شده برای 5 سال آینده به منظور 534 میلیارد تومان پروژه تحقیقاتی پیش‌بینی شده است ضمن آنکه از سوی شرکت‌های تابعه شرکت ملی نفت حدود 200 میلیارد تومان پروژه در این حوزه‌ها تعریف شده است که این پروژه‌ها پس از تایید شرکت ملی نفت با همکاری مجموعه‌‌های پارک‌های علم و فناوری و دانشگاهی اجرایی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بیشترین حجم قراردادها با پارک‌های علم و فناوری صورت گرفته است، یادآورشد: این پروژه‌ها در قالب اجرای پایلوت در پارک‌های علم و فناوری پیاده سازی شده است.

عمادی همچنین از امضای تفاهمنامه دیگری با پارک علم و فناوری پردیس در زمینه ازدیاد برداشت خبر داد و ادامه داد: میادین پارس جنوبی بزرگترین میادین گازی و نفتی کشور هستند که به منظور بهینه کردن ازدیاد برداشت از این میادین قراردادی با پارک فناوری پردیس به امضا رسید.

به گفته وی براساس این قرارداد قرار است تا با استفاده از توانمندی‌های پارک فناوری پردیس نسبت به بهینه کردن و افزایش برداشت از میادین نفتی پارس جنوبی اقدام شود.

کد خبر 1481549

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha