به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر رسول خادم ازغدي گفت : هر يك از دستگاههاي اجرايي كشور مسئوليت بخشي از مسائل فرهنگي را بر عهده دارند و متولي مشخصي براي سياستگزاري كلي و ايجاد هماهنگي ميان اين دستگاهها وجود ندارد.
وي گفت :نبود يك دستگاه هماهنگ كننده د رمسائل فرهنگي و اجتماعي موجب شده شكاف فرهنگي در نسل جوان و آسيبهاي اجتماعي ناشي ازآن روز به روز گسترده تر شود و ابعاد تاره اي پيدا كند.
وي افزود:به رغم تلاشهاي گسترده اي كه براي ارتقاي سطح فرهنگي و كاهش آسيبهاي اجتماعي انجام شده است هنوز اين فعاليتها به نتيجه مطلوب نرسيده است به همين منظور شوراي شهر تهران براي ايجاد هماهنگي ميان دستگاههاي اجرايي و رسيدن به يك ادبيات مشترك د ر عرصه فعاليتهاي اجتماعي اقدامهاي لازم را در اين زمينه انجام مي دهد.
وي ادامه داد : شوراي شهر تهران پس از تحقيقهاي مفصلي كه در مسائل فرهنگي انجام داد به اين نتيجه رسيد كه بايد با تدوين يك طرح جامع فرهنگي سهم هر بخش مرتبط با مسائل فرهنگي مشخص شود و وظيفه دستگاههاي اجرايي ، سازمانهاي غيردولتي و مردم د ر اين طرح به طور دقيق مشخص شود .
وي گفت : ساماندهي فضاهاي فرهنگي در شهر تهران بايد با توجه به بافت فرهنگي و تراكم جمعيت در هر منطقه باشد تا بر اساس آن برنامه متناسب با آن منطقه تدوين و در دستور كار قرار گيرد.
وي با اشاره به گستردگي آسيبهاي اجتماعي د رجامعه افزود: مسائل وناهنجاري هاي اجتماعي در تهران بسيار گسترده و عميق است و برخورد با مسائلي از قبيل كودكان خياباني ، دختران فراري، بي خانمانها ، زنان ويژه و معتادان نياز به زمان طولاني و هماهنگي همه دستگاههاي اجرايي دارد .
وي گفت : شوراي شهر به عنوان نماينده مردم بر كار همه دستگاههاي اجرايي د رحوزه فرهنگي و اجتماعي نظارت مي كند و برنامه هاي لازم را به منظور كارايي بهتر اين دستگاهها طراحي مي كند در غير اين صورت بودن يا نبودن شوراي شهر تهران هيچ تفاوتي ندارد.
وي ادامه داد : متاسفانه برخي از دستگاههاي فرهنگي كشور مسئوليت خود را به درستي نمي دانند ياآن را نمي پذيرند به همين علت بررسي ونظارت دائمي بر كار اين دستگاهها و سياستگزاري كلي از يك منبع واحد ضروري است .
نظر شما