به گزارش خبرنگار مهر، محمد اکبرزاده ظهر دوشنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه 700 پروژه در حال اجرای استان ملی است، افزود: مجموع اعتبارات استانی و ملی ابلاغ شده برای اجرای این تعداد پروژه 17 هزار میلیارد ریال است که از این میزان اعتبار چهار هزار میلیارد ریال از محل منابع تملک دارایی های سرمایه ای استان تامین شده است.
وی اظهارداشت: تخصیص نقدینگی که به خزانه استان برای این پروژه ها واریز شده به طور متوسط افزون بر 60 درصد است که انتظار می رود این تخصیص اعتبار به 75 تا 80 درصد برسد.
معاون عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه این اعتبارات در سه سرفصل پروژه های عمران شهری، روستایی و زیرساخت استان هزینه می شود، گفت: شهرستان رشت به عنوان مرکز استان 30 تا 35 درصد اعتبارات و تعدد پروژه ها ( شهری، روستایی و زیرساختی) را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: هدایت فاضلاب صنعتی به سمت تصفیه خانه را از بزرگترین پروژه های در حال اجرای کلانشهر رشت عنوان کرد و ادامه داد: احداث بیمارستان 400 تختخوابی پروفسور سمیعی و بیمارستان جایگزین شفا در لاکان و توسعه اورژانس از پروژه های بهداشت و درمان شهرستان رشت است که مجوز آنها صادر شده و تا سال آینده نیز عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
اکبرزاده همچنین پروژه قطار شهری، تقاطع های غیر همسطح و عریض کردن خیابان ها را از دیگر پروژه های عمرانی مهم کلانشهر رشت عنوان کرد و اظهارداشت: شهرداری این شهر براساس مطالعات شورای ترافیک شهرستان رشت و مصوبه شورای ترافیک استان براساس طرح جامع شهری 44 نقطه را برای اجرای پروژه های ویژه در نظر گرفته است.
وی پروژه راه آهن قزوین، رشت - انزلی و رشت - آستارا را به عنوان اولویت نخست کشور دانست و گفت: برآورد هزینه راه آهن قزوین، رشت - انزلی سه هزار و 300 میلیون ریال بوده که تا کنون سه هزار و 500 میلیون ریال هزینه شده و 10 هزار میلیارد ریال دیگر برای تکمیل پروژه نیاز است که باید از منابع دیگر تامین شود.
نظر شما