به گزارش خبرنگار مهر، حسین فلاح عصر دوشنبه درنشست مشترک شوراهای اسلامی شهرها و شهرداران بابل، بابلسر و آمل اظهار داشت: اگر بتوانیم این کار بزرگ را در شهرهای بابل و آمل و بابلسر به مرحله اجرا در آوریم موفقیت بزرگ برای شهرهای استان محسوب می شود.
وی افزود: بابل و آمل به عنوان شهرهای پیشگام در کشور برای نخستین بار ار قرار است از این تکنولوژی برتر جهان با استفاده از سرمایه گذاری شرکت خارجی و حمایت استانداری مازندران و سازمان بازیافت مازندران برخوردار شود.
علی بابایی، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای مازندران نیز از بررسی دقیق و فنی و حقوقی پیش نویس قرارداد تبدیل برق از زباله شهرستانهای بابل، آمل و بابلسر با شرکت خارجی خبرداد.
وی گفت: سازمان سرمایه گذاری خارجی موافق انعقاد این قرارداد بوده و به واسطه اینکه مازندران با مشکل جدی زباله مواجه بوده باید با دقت و بررسی بیشتر، نسبت به نهایی کردن قرارداد اقدام کنیم.
علی قاسمی، رئیس شورای اسلامی شهر آمل هم گفت: با توجه به وضعیت زباله در مازندران که بصورت لاینحل باقی مانده و با دستور رئیس جمهور در سفر استانی در جهت حل مشکل زباله، خوشبختانه با پیگیرهای استاندار و دیران استانی زمینه جهت ساخت کارخانه تولید انرژی برق از زباله مهیا شده است.
فرهاد عسکری، شهردار بابل نیز گفت: از مهم ترین مشکلات شهرهای شمالی کشور که از گذشته همیشه گریبانگیر این شهرها بوده مشکل دفع بهداشتی زباله بوده که بواسطه شرایط خاص جغرافیایی و تراکم بالای جمعیت و نزدیک بودن این شهرها و کمبود زمین دارای قابلیت لازم جهت اختصاص به این موضوع با معضل دفع بهداشتی زباله روبرو هستند.
عسکری با تاکید بر استفاده از نیرو و امکانات بومی در اجرای این پروژه بیان داشت: طبق توافقات صورت گرفته شرکت خارجی موظف است برای استفاده حداکثری از توان داخلی کشور در اجرای پروژه از خدمات، تجهیزات، کالاها و منابع شرکتهای ایرانی استفاده کند.
وی افزود: طبق قرارداد شرکت، کارفرما مسئول حفظ محیط زیست بوده و متعهد است در جریان مدیریت پسماند نسبت به تخلیه استاندارد پسماند گاز، آب، سرباره کوره، رفع سر و صدا، دود و بوی زننده اقدام کند.
شهردار بابل اظهار امیدواری کرد: با احداث کارخانه زباله سوز و بهره برداری از آن بخش عمده ای از مشکلات دیرباز دفع زباله شهر بابل و شهرهای ادواری حل و با تولید برق از زباله بهترین استفاده از زباله های شهری که نوعی سرمایه و طلای کثیف بوده رفع شود.
در پایان مقرر شد، هریک از شهرداریها و شوراهای اسلامی شهرهای طرف قرارداد اصلاحات ضروری مورد نظرخود را ظرف حداکثر یک هفته به سازمان همیاری شهرداریهای مازندران ارائه و سازمان بازیافت بلافاصله با تشکیل جلسه ای مشترک با حضور طرفین جهت اصلاح بندهای مورد نظر و نهایی شدن قرارداد توسط شوراهای اسلامی شهرها اقدام کند.
نظر شما