محمد علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه خلاء قانونی در جامعه وجود ندارد، افزود: قانون و مقرراتی که برای کنترل وضع شده همان قانون برای تولید کننده و عرضه کننده نیز می توان اعمال شود.
وی اظهارداشت: امسال علاوه بر اجرای طرح تجا ( توسعه جامع استاندارد سازی صنایع ) طرحی دیگری با عنوان " کنترل بازار " که تضمین کننده کالا و حقوق شهروندان بوده در استان به اجرا در آمده است.
مدیرکل استاندارد گیلان با اشاره به اجرای طرح " تجا " در استان گفت: از این پس طرحی با نام طرح تجا ( توسعه جامع استاندارد ) در استان به اجرا در خواهد آمد و تمامی واحدهای تولیدی و صنعتی استان را تحت پوشش قرار می دهد.
وی با بیان اینکه طرح تجا در سال 89 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، اظهار داشت: این طرح برای رفاه مردم و حمایت از حقوق مصرف کنندگان به اجرا در می آید.
یوسفی یکی از مباحث مهم در امر استاندارد را ایمنی دانست و گفت: هر کالای تولیدی بر اساس قانون باید در سایه استاندارد اجباری وارد بازار شود و این اداره کل وظیفه استاندارد کالاها را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: بعد از قانون ارتقاء کیفیت خودرو، اعلام شد تمام تولیدات باید استاندارد اجباری داشته و برای توسعه و تکمیل این طرح تمام واردات مشمول این طرح شدند.
مدیرکل استاندارد گیلان با بیان اینکه از سال جاری هر کالایی که وارد کشور می شود باید از فیلتر استاندارد عبور کند، افزود: هم اکنون استاندارد گیلان با 48 آزمایشگاه همکار دارد.
وی یادآورشد: صادرات محوری کالا نوید یک انقلاب در نهضت تولید است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.
نظر شما