به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یوسف طباطبائی نژاد ظهر سه شنبه در جمع رئیس و معاونان سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور، نقش کتابخانهها در حوزه های علمیه و دانشگاه را بسیار مهم دانست و افزود: حوزه علمیه اصفهان، قم و شورای تبلیغ باید راهکارهایی را در فضای مجازی ایجاد کنند که از این طریق بسیاری از سئوالات را در فضای مجازی مطرح و پاسخ دهند.
وی ادامه داد: باید راه هجمه های دشمن را شناسایی و آنان را برطرف و فضای مجازی را به سمت طرح اشکالات و سئوالات سوق داد.
آیت الله طباطبائی نژاد با تاکید به اینکه شرایط کار کردن با فکر مهیاست، تصریح کرد: با اینکه فضاهای مختلف اطلاع رسانی و مجازی موجود است اما هیچ چیزی جای کتاب را نمیگیرد.
وی به منابع و کتب قدیمی اشاره کرد و گفت: نوشتار و آنچه از نوشتهها در طول تاریخ جمع آوری شده، بسیار ارزشمند است زیرا در گذشته بسیاری از متفکران و اندیشمندان به مسائل بسیار عمیق و جزئی نگاه می کردند است و این منابع بسیار خوبی برای تألیف کتب جدید است.
امام جمعه اصفهان کتابهای قدیمی را حاوی نکات فراوان برشمرد و افزود: در کتابهای قدیمی در هر قسمت مطلب مفید زیادی مطرح شده که به اندازه چندین صفحه کتابهای امروزی نکته مفید دارد.
وی بیان داشت: باید کتابهای مفید و نیز مستنداتی که برای آیندگان مایه افتخار و سند میشود را از اکنون جمع آوری و حفظ کرد.
آیت الله طباطبائی نژاد اظهار داشت: باید دو مقوله اسناد ملی و ملی گرایی را از هم جدا کنیم زیرا افتخار انسان به هویت معنوی آن است.
وی با تاکید به اینکه اسناد ملی جزو افتخارات محسوب میشود، افزود: هرچند هویت معنوی انسانها ارزش بیشتری دارد اما اسناد ملی گذشته به دلیل احترام و پذیرش دین از اهمیت برخوردار است.
امام جمعه اصفهان در مقایسهای بین روح انسانیت و حیوانیت انسان تصریح کرد: انسان در بعد مادی همانند حیوانات است و آنچه به انسان ارزش میدهد جنبه معنوی و ملکوتی آن است.
وی با اشاره به اینکه برخی مفاخر همچون بوعلی سینا به واسطه فضیلتهای معنوی ماندگار شدهاند، اضافه کرد: بسیاری از این شخصیتها به دور از ارزشهای جسمانی و به واسطه اسناد با ارزش به جای مانده قابل احترام هستند.
وی بیان داشت: باید اسناد ملی را حفظ نماییم زیرا بسیاری از هویتهای دینی ریشه در فرهنگ و شعور نیاکان ما دارد.
نظر شما