به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم اتفاقی اظهارداشت: در حال حاضر، بشرویه از 50 بنا و اثر تاریخی به ثبت رسیده در فهرست آثار ملی برخوردار است.
وی با بیان اینکه سال گذشته شش بنای تاریخی بشرویه در فهرست آثار ملی ثبت شد، تصریح کرد: این بناها شامل قلعه دختر رقه متعلق به دوره ساسانیان، خانه تاریخی پناهی دو و عطار مربوط به دوره صفویان و خانه های جهانی، خیری و عدالت پناه متعلق به دوره قاجاریه هستند.
اتفاقی با اشاره به اقدامات مربوط به حوزه مرمت و بازسازی بناهای تاریخی در بشرویه گفت: در حال حاضر کار مرمت و بازسازی چهار بنای تاریخی واقع در این شهرستان به پایان رسیده است.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بشرویه افزود: یکی از این بناها خانه تاریخی معروف به حاج ملا تقی است که مرمت و بازسازی آن طی دو مرحله با اعتبار 250 میلیون ریال از محل اعتبارات بافت تاریخی و صندوق حمایت از مالکین و بهره برداران ابنیه تاریخی به انجام رسیده است.
اتفاقی اظهار کرد: حسینیه جاودانی با مبلغ 165 میلیون ریال اعتبار و خانه تاریخی عطار با 230 میلیون ریال اعتبار از مرمت و بازسازی شده اند.
وی با اشاره به این که بازسازی و مرمت آثار و بناهای تاریخی به احیای این بناهای ارزشمند و توسعه گردشگری منجر می شود، یادآور شد: آسیاب آبی ششم از مجموع هفت آسیاب آبی تاریخی بشرویه واقع در منطقه نمونه گردشگری از محل اعتبارات منطقه نمونه گردشگری با اعتبار 260 میلیون ریال از دیگر بناهای تاریخی این شهرستان است که مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته است.
نظر شما