به گزارش خبرگزاری مهر، سعید چراغی فر اظهار داشت: در لیگ مسیریاب ویژه دانشگاه های پیام نور کشور، دانشجویان 26 استان کشور شرکت کردند.
وی افزود: مسابقات بخش مقدماتی با حضور 60 تیم شرکتکننده انجام شد که 32 تیم در این دوره از رقابتها انتخاب شدند.
عضو کمیته علمی دومین المپیاد رباتیک پیام نور ادامه داد: تیم هیرکان گرگان موفق شد با ثبت رکود 19 ثانبه و بدون خطا بیشترین امتیاز دور اول را کسب کند و این مسابقات در روز دوم المپیاد با حضور تیمهای مختلف برای انتخاب نفرات اول و مشخص شدن هشت تیم برتر این دوره از رقابتها ادامه مییابد.
چراغی فر با اشاره به جایگاه مناسب ایران در رشته ربات افزود: جایگاه ایران در بخش ربات برای همه کشورها شناخته شده بوده و ایران در بسیاری از لیگهای حاضر در دنیا از امیدهای قهرمانی است.
وی درباره برگزاری مسابقات ربات در سطح دانشگاهها یادآور شد: برگزاری مسابقات دانشجویی در برخی مواقع زمینه ساز ساخت دستگاههای صنعتی میشود و این مسابقات باید به طور جدیتر پیگیری شود.
عضو کمیته علمی دومین المپیاد رباتیک پیام نور، درباره تاثیر تحریمها بر فعالیتهای علمی در سطح دانشگاهها تاکید کرد: دانشجویان و اساتید دانشگاهی به مرحلهای رسیدند که تحریم ها را دور بزنند و در بسیاری از مواقع از تحریمها به نحو شایستهای استفاده شد.
وی افزود: در برهه ای از زمان تهیه دوربین شناسایی که در ساخت ربات کاربرد اساسی دارد با تحریم مواجه بودیم که در سالهای اخیر این دوربین توسط دانشمندان ایرانی ساخته شد.
چراغی فر، به نقش تاثیرگذار رباتها در زندگی آینده بشر اشاره و یادآور شد: ساخت رباتهای انسان نما رو به گسترش است و پیشبینی میشود تا سال 2050 میلیادی رباتهای فوتبالیست با بزرگان فوتبال جهان مسابقه دهند و بتوانند تیمهای بزرگ جهان را شکست دهند.
نظر شما