به گزارش خبرنگار مهر، رئیس موسسه آموزش عالی بنت الهدی در این مراسم که ظهر پنجشنبه در موسسه بنت الهدی برگزار شد گفت: اگر امکاناتی که در حوزههای برادران وجود دارد به بخش خواهران نیز اختصاص داده شود، طلاب خواهر میتوانند به اندازه برادران تأثیر گذار باشند.
حجتالاسلام مهدی صفورایی با بیان این که در ترویج آموزههای دینی و فرهنگی با بانوان، بهتر میتوان به نتیجه رسید افزود: مشکلاتی که برادران در زندگی دارند، بانوان مبلغه ندارند و به راحتی میتوانند در اجتماع حضور پیدا کرده و تاثیرگذار باشند.
وی اظهار داشت: جامعه المصطفی باید پذیرش از بانوان طلبه را افزایش دهد چرا که آنان در عرصههای تبلیغی بسیار خوب درخشیدهاند.
رئیس موسسه آموزش عالی بنت الهدی به حضور بانوان مبلغه غیر ایرانی در دانشگاههای داخل کشور اشاره کرد و یادآور شد: وقتی بانوی مبلغهای از جامعه المصطفی در میان دانشجویان حضور پیدا میکند و در خصوص حجاب و عفاف در کشور خود صحبت می کند تحول خوبی در آنان ایجاد میشود.
وی به نحوه اعزام مبلغ جامعه المصطفی اشاره کرد و گفت: جامعه المصطفی مبلغان را به نهادهای مختلف کشور در کوتاه مدت و در فصول تبلیغی از جمله محرم، رمضان، صفر و ... اعزام میکند.
حجتالاسلام صفورایی هدف از اعزام مبلغان به نهادها و مراکز کشور را استفاده از ظرفیتها و آشنایی با شرایط محیطی، تحولات و ویژگیهای فرهنگی دیگر جوامع مسلمان برشمرد.
وی اظهار داشت: از سال 85 تا 90 در 350 نوبت 669 نفر به داخل کشور اعزام شدهاند و 1168 برنامه اجرا شده است.
رئیس موسسه آموزش عالی بنت الهدی ادامه داد: این بانوان عمدتاً به مراکز علمی، دانشگاهی، آموزش و پرورش اعزام میشوند.
حجتالاسلام صفورایی به اعزام بلند مدت مبلغان خارج از کشور اشاره و تصریح کرد: در موسسه بنت الهدی 319 مبلغه داریم که از توانمندیهای آنان در زمینههای تبلیغی استفاده میشود و با توان سنجی که از آنان صورت میگیرد در صورت مشاهده ضعف با کارگاههایی که برگزار میشود این ضعفها برطرف میشود.
قم - خبرگزاری مهر: 23 مبلغه برتر سال 90 در اولین گردهمایی مبلغان زن غیر ایرانی جامعه المصطفی تجلیل شدند.
کد خبر 1484647
نظر شما