مهران رضایی درگفتگو با خبرنگار مهر افزود: از این میزان 32 کیلومتر آسفالت شده، 23 کیلومتر زیرسازی و 3.5 کیلومتر در حال آسفالت است.
وی اظهارداشت: مجموع اعتبار اختصاص یافته برای آسفالت راه روستایی در شهرستان صومعه سرا 200 میلیون تومان است.
رئیس اداره راه و ترابری صومعه سرا گفت: برای اجرای پروژه آسفالت 20 کیلومتر باقیمانده از مصوبات شهرستان نیاز به یک میلیارد تومان اعتبار است که درصورت تخصیص اعتبار اجرا می شود.
به هر حال در صورت وجود الزامات اولیه زندگی در روستا، توسعه راه های روستایی دارای توجیه اقتصادی که ضوابط و معیارهای توجیه پذیری آن از سوی وزارت راه و ترابری تعیین می شود می تواند مزیتهای افزایش سطح زیرکشت محصولات کشاورزی، کاهش ضایعات از مرحله کاشت، داشت و برداشت تا توزیع محصول در بازار مصرف و تسهیل و تسریع مبادله کالا بین شهر و روستا و رفع مشکلات عرضه محصولات زراعی ـ باغی و دامی به مراکز مصرف و کاهش هزینه مبادله بین شهر و روستا را داشته باشد.
همچنین با توسعه راه های روستایی امکان عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بازارهای مصرف شهری، افزایش ارتباط با نهادهای خدمات ملی نظیر بانک و بیمه در مناطق شهری، افزایش امنیت فردی و اجتماعی در مناطق روستایی، کاهش نرخ مهاجرت از روستا به شهر و افزایش سطح سواد و سطح آگاهی عمومی فراهم می شود.
علاوه بر این افزایش سطح بهداشت فردی و عمومی و افزایش اشتغال از دیگر ارمغانهای توسعه راههای روستایی در کشور و استان است.
نظر شما