سید مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این میزان محصولات کشاورزی از مجموع سطوح کشتهای اول ودوم و سوم که به 95 هزار هکتار می رسد، تولید می شود.
وی بیشترین سطح زیر کشت محصولات کشاورزی در آمل را برنج با حدود 38 هزار هکتار اعلام کرد و ادامه داد: عمده تولید محصولات کشاورزی آمل نظیر گندم، جو، علوفه، کلزا، سویا و سبزیجات و میوه های درختی در مناطق ییلاقی این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی آمل ادامه داد: علاوه بر این مقدار، بیشترین سطح و میزان تولید گل و گیاهان زینتی در آمل که بیشترین سطح زیر کشت در مازندران است، از دیگر توانمندی های کشاورزی این شهرستان محسوب می شود.
امینی گفت: خوشبختانه در سالهای اخیر کشت سوم پس از برداشت کشتهای اول و دوم در آمل با تلاش کشاورزان سختکوش این شهرستان فراهم شده که این امر رو به افزایش است.
وی ادامه داد: افزایش کشت های دوباره و سه باره سبب بالا رفتن سطح تولید محصولات کشاورزی و درآمدی کشاورزان می شود.
مدیر جهاد کشاورزی آمل، خرد شدن اراضی شالیزاری را بزرگترین مشکل کشاورزی در مازندران دانست و تصریح کرد: باید در حفظ بستر تولید به منظور افزایش محصولات کشاورزی تلاش کرد.
امینی، کاهش هزینه های تولید محصولات کشاورزی در جهت حفظ بستر تولید در اراضی کشاورزی مازندران را موثر دانست و اضافه کرد: هم اکنون برای هر چهار کشاورز مازندرانی تنها یک هکتار شالیزار وجود دارد.
وی ادامه داد: با این وجود تولید غذای سالم از برنامه های جدی و مهم سازمان جهاد کشاورزی مازندران است.
نظر شما