غلامرضا صادقیان در گفتگو با مهر گفت: با وجود تمام تلاش هایی که برای ادامه فعالیت و عدم توقف خط تولید این شرکت انجام شد، پلیس راهور از تصمیم خود نسبت به توقف شماره گذاری محصولات این شرکت رویگردان نشده و موجبات تعطیلی مجموعه را فراهم کرد.
وی افزود: پیشتر، دو شیفت کاری این شرکت به دلیل عدم شماره گذاری تعطیل شده بود ولی پس از به نتیجه نرسیدن تلاش ها و علیرغم میل باطنی مدیران شرکت، مجبور به توقف تولید و تعطیلی کارخانه شدیم.
وی ادامه داد: همچنین حدود 40 هزار دستگاه وانت نیز در پارکینگ شرکت دپو شده که نگرانی هایی را نسبت به عاقبت آن ها به وجود آورده است.
صادقیان اظهار داشت: با وجود اینکه تلاش های کارشناسان این شرکت برای رفع نواقص استاندارد وانت بار دو ادامه داشت اما با این وجود همه این تلاش ها بی نتیجه خواهد ماند.
وی همچنین اضافه کرد: با توجه به شرایط سخت تحریم و وضعیت موجود در کشور، جایگزینی خودروی دیگر به جای وانت نیز برای آینده نزدیک متصور نیست.
قائم مقام ایران خودرو تبریز یادآور شد: این شرکت مجوز ادامه تولید را تا پایان سال 90 از سوی معاون اول رئیس جمهوری و نیز سازمان استاندارد اخذ کرده اما با این شرایط معلوم نیست چرا شماره گذاری این خودرو متوقف شده است.
قائم مقام ایران خودروی تبریز با بیان اینکه از طریق فعالیت این مجموعه برای 1500 نفر کارگر به صورت مستقیم و 15 هزار نفر قطعه ساز نیز به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شده بود گفت: با این شرایط، آینده این حجم اشتغال نیز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.
صادقیان با بیان اینکه حل این مشکل دیگر از دست مجموعه ایران خودرو تبریز خارج است، از نمایندگان مجلس و مسئولان ارشد استانی خواست تا با رایزنی های خود، موانع به وجود آمده برای ادامه فعالیت ایران خودرو تبریز را برطرف کنند.
وی با بیان اینکه این مجموعه با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی شده بود یادآور شد: درحالیکه همواره شعار مشارکت و جذب سرمایه های بخش خصوصی برای تولید و توسعه سرداده می شود و بحث اشتغال نیز به یک دغدغه اصلی برای دولت تبدیل شده است، چنین مسائلی باعث دلسردی دیگر سرمایه گذاران شده و مشکلات بسیاری به همراه خواهد داشت.
نظر شما