به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین ساجدی نیا در نشست خبری که روز دوشنبه برگزارشد با بیان این که در حال حاضر 10 سال از تشکیل مرکز فوریتهای پلیس 110 در کشور می گذرد گفت: در سالهای اول مدت حضور پلیس 27 دقیقه بود که در حال حاضر به طور میانگین به 7 دقیقه رسیده است.
توان مرکز فوریتهای پلیس 2 برابر شده است
ساجدی نیا با اشاره به اینکه پلیس در طول دو سال گذشته اقدام به شناسایی حوزه های جرم در مناطق مختلف شهر تهران کرده است، گفت: این دو سال توان مرکز فوریتهای پلیسی دو برابر شده است.
برخورد با 460 شرکت هرمی در یک روز
وی با اشاره به اقدامات پلیس در اجرای طرح امنیت محله محور گفت: از اول سال تاکنون 25 مورد عملیات مبارزه با جرایم در تهران انجام شده است. همچنین 460 شرکت هرمی نیز در یکی از این عملیاتها شناسایی شده اند. پس از اجرای این طرح شاهد فعالیت کمتر از تعداد انگشتان دست در تهران هستیم که با آنها نیز برخورد خواهد شد.
کاهش 35 درصدی شرارت در تهران
وی درخصوص مبارزه با سلاح سرد گفت: طی سه مرحله عملیات با فروشندگان اسلحه سرد برخورد شد که درآخرین تله با بیش از 20 فروشنده سلاح سرد برخورد شد. همچنین اجرای این عملیاتها کاهش 35 درصدی شرارت را در شهر تهران در پی داشت.
کشف نیم میلیون CDغیرمجاز
سردار ساجدی نیا همچنین از اجرای طرح مبارزه با فروشندگان مواد مخدر خبر داد و افزود: این عملیات در هفته جاری به مرحله اجرا گذاشته شد و بیش از 300 فروشنده مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند. در عملیات دیگر که مبارزه با فروشندگان CD های غیرمجاز بود در یک عملیات شاهد کشف نیم میلیون CD غیرمجاز بودیم.
وی بااشاره به این که در بحث بدپوششی نیز با تولیدکنندگان وعرضه کنندگان لباسهای نامتعارف برخورد شد گفت: در این طرح به طور ویژه با افرادی که لباس قاچاق وارد می کردند برخورد شد.
طراحی پلیس مستقل 110
فرمانده انتظامی تهران بزرگ عنوان کرد: در حال حاضر در حال طراحی پلیس مستقل 110 هستیم به طوریکه این پلیس فوریتهای پلیسی را خدمات دهی می کند و هم اکنون به طور آزمایشی این طرح در شهر تهران اجرایی شده است و پس از پایان دور آزمایشی آن این طرح در سراسر کشور اجرایی می شود.
وی افزود: این طرح در جهت خدمات دهی بهتر پلیس و کاهش زمان حضور پلیس انجام شده است.
سردار ساجدی نیا در خصوص مشکلات مربوط به دره فرحزاد گفت: پلیس چندین مرحله عملیات در این دره به مرحله اجرا گذاشته است اما مشکلاتی دیگر در این منطقه وجود دارد به طور مثال وجود معتادان است که هر بار ما اقدام به جمع آوری این معتادان می کنیم این افراد به مناطق دیگر می روند و دستگاه های مسئول باید این افراد را در کمپ های ترک اعتیاد پذیرش کنند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه روزانه بیش از 30 هزار تماس با مرکز 110 در شهر تهران گرفته می شود، گفت: تنها 10 هزار تماس گرفته شده با پلیس عملیاتی می شوند و مابقی یا از پلیس مشاوره می خواهند و یا موضوعاتی را مطرح می کنند که در حوزه کاری پلیس نیست.
وی گفت: از اول سال تاکنون بیش از 7 میلیون تماس با مرکز 110 در شهر تهران گرفته شده است و بیشترین تماس های مردم در حوزه سرقت و نزاع و درگیری است اما بیشترین مطالبات مردم در حوزه اراذل و اوباش و فروشندگان مواد مخدر و سرقت است.
پلیس مانند گذشته از صندوق های رای نگهبانی می کند
وی در خصوص امنیت انتخابات گفت: پلیس همواره مانند گذشته به اقدامات خود را در جهت نگهداری و نگهبانی صندوق های آرا و مخازن آن انجام می دهد.
نوسازی 70 درصد از کلانتری ها
سردارساجدی نیا در خصوص اختصاص زمین به کلانتری ها گفت: در این حوزه با کمبود زمین برای کلانتری ها مواجه نیستیم و تا پایان سال 92 شاهد نوسازی و بهینه سازی 70 درصد از کلانتری ها خواهیم بود.
دستگیری پلیس جعلی زیاد بوده است
وی با اشاره به جعل عنوان پلیس گفت: در این زمینه دستگیریهای زیادی داشتیم که در تکمیل پرونده افراد به مراجع قضایی معرفی شدند.
سردار ساجدی نیا در خصوص افزایش و یا کاهش تماس های مردمی با مرکز فوریتهای پلیس گفت: از اوایل سال تا کنون در مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش 7 درصدی تماس های مردم بوده ایم اما تعداد تماسهای مردم در حوزه های سرقت، مواد مخدر و قتل شاهد کاهش بوده ایم.
نظر شما