به گزارش خبرنگار مهر، سعید افشارنادری در جلسه ستاد مدیریت بحران که عصر دوشنبه با حضور مسئولان شهرستان فیروزکوه برگزار شد، ادامه داد: دستگاهها نیز باید در بین خود وظایف را تقسیم بندی کنند و امکاناتی که دارند را در اختیار یکدیگر قرار دهند.
وی اظهار داشت: باید در این مواقع کاهش اثرات تلفاتی، جانی و خسارتهای مالی را شاهد باشیم و خدمت رسانی به مردم با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.
رئیس ستاد مدیریت بحران فیروزکوه افزود: برای مقابله با حوادث همه باید آموزشهای لازم و مهارتهای مستمر را کسب کنند تا بتوانند به موقع و در زمانهای مناسب، خود را به محل حادثه برسانند و اقدامات و امدادهای نجات را به طور صحیح انجام دهند.
وی آمادگی دستگاههای اجرایی این شهرستان برای مواجهه با مواقع حساس و بحرانی فصل زمستان را نیز خواستار شد.
محور فیروزکوه بار ترافیکی استان تهران به استان مازندران را هنگام حوادث جاده ای متحمل می شود
افشار نادری گفت: فیروزکوه یکی از راههای مواصلاتی استان تهران را به خود اختصاص داده و زمانی که محورهای هراز و کرج به دلایل مختلف مسدود می شود، محور فیروزکوه بار ترافیکی استان تهران به استان مازندران را متحمل می شود.
وی افزود: در این شرایط خودروها در این محور متراکم میشوند بنابر این با توجه به اینکه در آستانه زمستان و یخبندان قرار داریم، برنامه ریزیهایی شده تا در مواقع حساس به هر نحوی که شده با همکاری دستگاههای مربوطه، راههای مواصلاتی همواره برای تردد خودروها باز نگه داشته شود و اقدامات لازم برای ایجاد سهولت و امنیت در رفت و آمد انجام شود.
فرماندار شهرستان فیروزکوه تأکید کرد: باید در مواقع حساس و حوادث، آمادگیها کامل بوده و امکانات لازم فراهم شود و به این منظور باید ابتدا در مرحله پیشگیری اقداماتی را انجام داد.
وی اضافه کرد: همه دستگاهها باید این موضوع را به عنوان یک رویکرد و هدفگذاری کلی در امور خود مدنظر داشته باشند و در این محور حرکت کنند و نخستین گامی نیز که در زمینه پیشگیری و کاهش اثرات بلایای طبیعی باید برداشته شود آمادگی در شرایط مختلف است.
افشارنادری ادامه داد: باید خود را از نظر امکانات، تجهیزات و نیروهای انسانی و امدادی مجهز کنیم؛ همچنین همه دستگاههای اجرایی باید برای خود با حضور کارشناسان و عاملان مربوطه ستادی به منظور بررسی این موضوعات مهم تشکیل جلسه دهند.
نظر شما