به گزارش خبرنگار مهر، قنبر موسی نژاد شامگاه سه شنبه در گردهمایی آموزشی مددکاران کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار هزار و 100 مددجوی تحت پوشش کمیته امداد این استان از زیر چتر حمایتی امداد خارج شدند.
وی اظهارداشت: با ساماندهی و توانمندسازی این تعداد مددجو قریب به 900 خانوار پس از اشتغالزایی از زیر چتر حمایت های کمیته امداد امام خمینی (ره) خارج شدند و این روند به عنوان یکی از برنامه های اصلی در دستور کار این نهاد مقدس قرار گرفته است.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان ادامه داد: دهه چهارم انقلاب اسلامی که با عنوان دهه عدالت و پیشرفت تلاش در راستای خارج کردن مددجویان با توانمندسازی آنان آغاز شده است و رسیدن به این مهم از مهمترین اهداف این نهاد مقدس در سراسر کشور است.
موسی نژاد یادآور شد: این تحول از سال 86 در این نهاد مقدس آغاز شده است و امروز با گذشت چهار سال شاهد بازخورد بسیار مطلوب این تحول در حوزههای مختلف کاری هستیم.
وی در ادامه گفت: توانمندسازی خانواده های زیر پوشش مهمترین رویکرد و هدف جدید کمیته امداد امام خمینی (ره) است که همه فعالان این عرصه برای تحقق این مهم باید در این مسیر حرکت کنند.
موسی نژاد افزود: نخستین گام در راستای توانمندسازی مددجویان زیر پوشش وجود کادری توانمند و متخصص در بدنه امداد امام خمینی (ره) است.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان اظهار داشت: ارائه آموزش های مختلف به کارکنان و فعالان این عرصه با جدیت در این نهاد هدف گذاری شده و در حال اجرا است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان یکی از موفق ترین نهادها در راستای رفع محرومیت و مشکلات نیازمندان نام برد و گفت: بنا نهادن این نهاد مقدس درست 22 روز بعد از تشکیل کمیته انقلاب نشان از اهمیت و جایگاه آن از دیدگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی دارد.
موسی نژاد از حوزه حمایت و سلامت این نهاد به عنوان یکی از گلوگاه های اصلی خدمت به نیازمندان و محرومان جامعه نام برد و افزود: هدفمند و زمان دار کردن خدمات به مددجویان و مراجعان این نهاد مقدس در نقطه نخست برعهده این حوزه است.
وی اظهار داشت: مدت ارائه خدمات و میزان خدمات امداد به نیازمندان با توجه به شناسایی و تشخیص این حوزه صورت میگیرد و دقت مددکاران تخصصی باید بسیار بالا باشد.
نظر شما