به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسن ابوالقاسمی در افتتاح اولین دوره طرح معرفت اساتید در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: بزرگانی چون ابن سینا علاوه بر آنکه طبیب، فیلسوف، حکیم و آشنا به علوم دینی روز خود بودند و از دانش پزشکی هم بهره می بردند. این موضوع اکنون در حوزه اخلاق پزشکی در تمام دنیا دیده میشود و ما به عنوان پیشکسوتان رشته پزشکی در دنیا باید به مقوله بیشتر بپردازیم.
وی برگزاری طرح معرفت را آغاز برنامه های مورد نیاز دانشگاه در حوزه فرهنگی برشمرد که شروعی برای توانمندسازی تمام اعضای هیائ علمی دانشگاه در حوزه علوم دینی خواهد بود.
ابوالقاسمی اظهار داشت: تربیت نیروی انسانی یکی از وظایف اساتید در حوزه های مختلف علوم پزشکی است و در حال حاضر تربیت دانشجویان حوزه های مختلف علوم پزشکی به واسطه گسترش علوم پزشکی و توسعه تکنولوژی مشغولیت زیادی برای اساتید فراهم کرده است.
وی یادآور شد: موضوعات زیادی برای دانشجویان در حوزه اخلاق پزشکی و حقوق پزشکی مطرح است که باید پاسخ داده شود و تلاش شده در واحدهایی با عنوان اخلاق اسلامی یا معارف اسلامی این مباحث تدریس شود اما به قول یکی از مراجع بزرگ دینی نمی توان درس خداشناسی و معرفت دینی را تنها به عنوان یک واحد درسی برای دانشجویان تدریس کنیم بلکه باید اساتید توانمند و مجهز برای پاسخگویی به سوالات دانشجویان باشند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: باید در این حوزه توانمندتر شویم تا بتوانیم دانشجو را تحت تاثیر قرار دهیم زیرا دانشجو علاوه بر توانمندی و تبحر در آینده شغلی خود باید در این حوزه ها نیز توانمند باشد تا کار ارزنده ای ارایه دهد که واقعا در شان جامعه ما باشد و مورد رضای خداوند قرار گیرد.
ابوالقاسمی با اشاره به حضور اساتید پیشکسوت و توانمند در این حوزه و تاثیر آنان بر روی دانشجو و اجرای بند فرهنگی آیین نامه ارتقای اساتید گفت: براساس بند یک این آیین نامه به توانایی استاد در این بخش امتیاز داده می شود تا بر اساس آن ارتقا پیدا کند که این جلسات میتواند این امتیازات را پوشش بدهد.
نظر شما