به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی ضامن در حاشیه بازدید نمایندگان شهرستانهای بیرجند و درمیان وسربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی از پست 400 کیلو ولت بیرجند اظهارداشت: با اختصاص این میزان اعتبار ضمن افزایش پایداری شبکه، تحولاتی بنیادین در صنعت برق استان صورت گرفته است.
وی افزایش پایداری و قابلیت اطمینان برق شبکه استان و شبکه سراسری، افزایش پایداری و بهبود وضعیت ولتاژ شبکه برق استان را از مهمترین اهداف و مزیت های این طرح برشمرد.
وی انتقال انرژی الکتریکی از استان خراسان جنوبی به شبکه جنوب شرق کشور، تامین انرژی مطمئن و مورد نیاز شهرهای استان و انتقال انرژی تولیدی نیروگاه شهید کاوه قاینات به شبکه سراسری را از دیگر اهداف محقق شده در اجرای این پست برشمرد.
تولید 752 مگاوات برق در استان/ برق رسانی به هشت روستای استان تا پایان سال آینده
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه تولید برق خراسان جنوبی از 116 مگاوات در سال 84 به 752 مگاوات در حال حاضر رسیده است، افزود: تعداد مشترکین برق استان از 178 هزار در سال 84 به 243 هزار مشترک در سال جاری افزایش یافته است.
ضامن با اشاره به اینکه به تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان برق رسانی شده است، گفت: عملیات برق رسانی به هشت روستای بالای 10 خانوار استان تا پایان سال آینده اجرا و پرونده برق رسانی به روستاهای بالای 10 خانوار بسته خواهد شد.
وی به کاهش تلفات در صنعت برق استان اشاره کرد و گفت: میزان تلفات در سال 84 نیز 13 درصد بوده است که هم اکنون به 7.3 درصد کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه شاخص تلفات در کشور باید از 17 به 14 درصد کاهش یابد، تصریح کرد: خراسان جنوبی سومین استان در کاهش میزان تلفات بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی شاخص انرژی توزیع نشده در استان طی سال 84 را 1.5 دقیقه در روز به ازای هر مشترک اعلام کرد و گفت: این روند در سال جاری به 55 ثانیه به ازای هر مشترک کاهش یافته است.
ضامن طول شبکه برق به ازای هر مشترک را 40 متر ذکر کرد و یادآور شد: میانگین کشور به ازای هر مشترک 14 متر شبکه است که این روند بهره برداری از شبکه توزیع را سخت تر کرده است.
وی به پراکندگی میزان مشترکین اشاره کرد و بیان داشت: به دلیل پراکندگی جمعیتی در استان در هر کیلو متر دو مشترک وجود دارد و متوسط این میزان در کشور 15 مشترک در هر کیلومتر است که این روند هزینه بیشتری را به شبکه توزیع وارد می کند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه مصرف برق در بخش صنعت بالاترین و در بخش کشاورزی پایین ترین تعرفه مصرف را داراست، گفت : 42 درصد مصرف صنعت برق استان در بخش کشاورزی و 20درصد در بخش صنعت است که این موضوع درآمد استان را در مقایسه با استانهای صنعتی کاهش داده است.
خراسان جنوبی کمترین میزان مصرف برق خانگی را دارد
ضامن به میزان مصرف برق در بخش خانگی اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی کمترین میزان مصرف برق در بخش خانگی در مقایسه با شاخص کشور را داراست.
وی افزود: میزان مصرف خانگی به ازاء هر خانوار در استان را هزار و 417 کیلو وات در سال است که این روند در کشور دو هزار و 800 کیلو وات ساعت در سال است.
وی با توجه به بعد مسافت و وسعت حوزه عملیاتی بر ایجاد شرکت برق منطقه ای خراسان جنوبی تاکید کرد و آن را گامی در جهت توسعه و پیشرفت استان دانست.
وی تشکیل شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو را گام دیگر در جهت انسجام بخشی در شرکت های تابعه وزارت نیرو در استان برشمرد و یاد آور شد این شورا تا کنون در جهت برطرف نمودن مشکلات صنعت آب و برق استان اقدامات خوبی داشته است.
نظر شما