۷ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۲۵

رامین:

موانع طرح هادی روستایی با تغییرات در برنامه پنجم توسعه مرتفع می شود

موانع طرح هادی روستایی با تغییرات در برنامه پنجم توسعه مرتفع می شود

دماوند – خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی از رفع موانع موجود در مسیر تهیه طرحهای هادی روستایی با تغییرات در برنامه پنجم توسعه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ رامین ظهر چهارشنبه در جریان بازدید از روستای اسلام ‏آباد بخش مرکزی شهرستان دماوند که با حضور جمع کثیری از مردم این روستا نیز همراه شد، گفت: متأسفانه پیش از این، افزایش بافت مناطق روستایی تابع نظر و آرای نزدیک به 18 نهاد مختلف در نشستی در تهران بود.

وی اضافه کرد: خوشبختانه مطالبات اهالی شریف، ولایی و انقلابی شهرستانهای دماوند و فیروزکوه و تلاشی که برای متقاعد ساختن سایر نمایندگان مجلس شورای اسلامی انجام شد، تهیه و تدوین طرح هادی روستایی در قالب قانونی مصوب در اختیار اعضای شورای اسلامی، دهیار، بخشدار و نماینده فرمانداری قرار گرفت.

این مسئول با تأکید بر لزوم رعایت منابع طبیعی در تهیه این طرح اظهار داشت: این بدان معنی نیست که اراضی غیر قابل احیای منابع طبیعی متعلق به همه نسلها را باید مورد تهاجم قرار داد؛ بلکه باید افزایش بافت نواحی روستایی بر اساس منطقی کارشناسی صورت گیرد.

ضرورت وجود مجتمع دامداری در روستای اسلام آباد

وی با بیان اینکه کشاورزی و دامداری از مصادیق بروز هویت روستایی قلمداد می‏شود، افزود: ایجاد مجتمع دامداری مزایای بسیاری نظیر اجتماع شاغلان این حوزه، کاهش هزینه‏های تولید، افزایش بسترهای اشتغالزایی و سود بیشتر دامداران را به دنبال دارد.

رامین گفت: این مهم باید با رعایت اصول بهداشتی به منظور جلوگیری از شیوع انواع بیماریهای مشترک دام و انسان همراه شود.

وی ادامه داد: ایجاد مجتمع دامداری تابع ضوابط قانونی است؛ از این رو باید با حوصله، صبر و حرکتی مبتنی بر قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی، توفیقات مشابه پیرامون ایجاد اینگونه اماکن در دیگر نقاط شهرستان فیروزکوه همچون "لزور"، "اهنز" و "شادمهن" در اسلام ‏آباد نیز محقق شود.

نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مردم و شورای اسلامی اسلام‏آباد در تعاملی دوستانه با در نظر گرفتن مصالح منطقه زمینی مناسب برای این طرح مشخص کنند تا مراحل بعدی به تدریج اجرایی شود.

عضو شورای اسلامی روستای اسلام آباد نیز در این بازدید گفت: در حال حاضر، وجود مراکز دامداری در داخل روستای علاوه بر بوی نامطبوع، احتمال بروز مشکلات بهداشتی برای اهالی را نیز افزایش می ‏دهد.

کبری زمستانی افزود: با توجه به این امر، تعیین زمین از سوی منابع طبیعی در اطراف روستا برای تشکیل یک مجتمع دامداری مبحثی ضروری قلمداد می شود.

کد خبر 1495653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha