به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه نشست مشترک شورا، کمیته اجرایی سازمان شهرهای متحد و حکومتهای محلی در منطقه غرب آسیا و خاورمیانه مهمترین رویداد 3دیماه بود.
شهردار تهران در این مراسم با بیان اینکه تهران آینده خود را با تعامل مثبت، سازنده و اثر بخش با شهرهای UCLG تعریف میکند گفت: معتقدیم بهترین شیوه برای موفقیت و کاهش چالشها همکاریهای منطقه است.
همچنین در این روز مدیرکل حریم شهر تهران با تاکید بر صیانت از حریم شهر و برخورد با هرگونه ساخت و ساز در این محدوده از کنترل هوشمند حریم شهر خبر داد و گفت: از نیمه دوم سال آینده حریم پایتخت به شکل هوشمند و آن لاین رصد و کنترل می شود.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران هم در خصوص بسته شدن پرونده گورستان های شرقی و غربی پایتخت که هفته گذشته از سوی چمران رئیس شورای شهر تهران اعلام شده بود گفت: طرح احداث گورستانهای شرقی و غربی پایتخت رها نشده است و همچنان به دنبال زمین مناسب برای ایجاد این گورستانها هستیم.
یکشنبه 4 دی ماه معاون حمل و نقل ترافیک شهردار تهران به تشریح جزئایت آخرین جلسه شواری عالی ترافیک پرداخت وگفت: در این جلسه خواستار تامین اعتبارات مورد نیاز برای ترخیص 147 واگن مترو از گمرک شدیم. همچنین در آن جلسه تاکید کردیم که معضل ترافیک و آلودگی هوا با راهکارهای مقطعی که حکم مسکن را دارند ، قابل حل نیست و باید نسبت به توسعه حمل و نقل عمومی، ارتقای کیفیت سوخت و کیفیت خودروها و... اقدام شود با این وجود اعلام کردیم چنانچه مسئولان خواهان بهبود وضعیت ترافیک در کوتاه مدت هستند به عنوان نخستین گام نسبت به تامین اعتبارات مورد نیاز برای ترخیص 147 واگن مترو از گمرک اقدام کنند تا روزانه بیش از 500 هزار سفر به ظرفیت مترو افزوده شود.
در این روز موضوع معاینه فنی موتورسیکلت ها دوباره از سوی مسئولان مطرح شد و معاون عمرانی استاندار تهران مهمترین مشکل در رابطه با برچسب معاینه فنی موتورسیکلتها را مکان نصب این برگه دانست .
دوشنبه 5 دی ماه با خبر احتمال تایید 5 ساله شدم معاینه فنی خودروهای شخصی آغاز شد. در این روز
یک عضو حقوقی و قضایی مجلس گفت: برخی از مسئولان و نهادها خواستار بازگشت مهلت معاینه فنی خودروها به دو سال بودند که این کمیسیون مصوبه قبلی مجلس را تایید کرد.
فرهاد تجری با بیان این که معاینه فنی خودرو ها پنج ساله می ماند گفت: بر اساس قانون راهنمایی و رانندگی معاینه فنی خودروها پنج ساله است که در کمیسیون قضایی مجلس نیز این موضوع تایید شد.
معاون اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در واکنش به این خبر گفت: اصرار بر پنج ساله شدن معاینه فنی خودروها زیر سوال بردن حق الناس و یک عقبگرد کامل محیط زیستی است.
به گفته مدیر اجرایی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، اگر از آلاینده های خودروهای دارای نقص فنی چشم پوشی کنیم مشکلات ایمنی را نمی توان نادیده گرفت.
مدیرعامل سازمان میوه و ترهبار شهرداری تهران نیز در این روز گفت: اکنون در کشور پایش آلایندههای مواد غذایی محصولات کشاورزی به طور دائم و پیوسته نیست و این محصولات بدون داشتن شناسنامه در میادین میوه وتره بار عرضه میشوند.
این هفته جلسه علنی شورای شهر تهران با یاد آوری زلزله بم آغاز شد و حمزه شکیب رئیس کمیسیون عمران شورا 6 دی ماه را با انتقاد از متوقف ماندن طرح کاهش خطرپذیری زلزله در پایتخت آغاز کرد. انتقادی که بارها در صحن شورا تکرار شده است.
او با اشاره به تجربه زلزلههای مختلف در کشور گفت: انتظار میرفت برنامه ریزی منسجمی برای مقابله با حوادث طبیعی کشوری که زلزله خیز است تدوین شود ولی متاسفانه چنین اتفاقی رخ نداد.
در این جلسه احمد مسجد جامعی ،عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به پرداخت نشدن بودجه میلیاردی شورایاریها گفت: 10 ماه از سال گذشته اما هنوز هیچ اعتباری به سه هزار و 740 شورایاری محله داده نشده است.
همچنین سخنگوی شورای شهر تهران نیز تصمیم نهایی کمیسیون عمران را در جلسه این روز شورا اعلام کرد و گفت:هواسازهای مترو چهار راه ولیعصر به مکان دیگری منتقل شد و به احترام مجموعه هنرمندان شهر تهران دیگر هیچ ساخت و سازی در محوطه پارک شهر انجام نمیشود.
چهارشنبه 7 دی ماه دوباره پرونده تخلفات حریم توسط استانداری مطرح شد. مشاور حقوقی استاندار تهران با انتقاد از تخلف میلیاردی شهرداری تهران در صرف هزینههای حریم تهران در موارد غیر مرتبط با حریم گفت: به جای ساخت بوستان، فرهنگسرا، شهربازی و ورزشگاه در حریم تهران پولها صرف ساخت بوستان در تهران شده است.
شهردار تهران نیز در این زمینه گفت: ما مدعی نیستیم که جلوی تخلفات در شهرداری را گرفتهایم و تخلفی در شهرداری نیست؛ اما ادعا داریم که امروز روند تخلف در شهرداری سیر نزولی با شیب قابل قبولی دارد که متمایل به صفر است.
رییس کمیسیون عمران شورای شهر تهران در این روز گفت: شورا در صورتی از تاسیس دفاتر تسهیلگری در بافت فرسوده حمایت میکند که راهاندازی این دفاتر هزینهای برای شهرداری نداشته باشند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران هم با بیان اینکه شورا موافق دفاتر تسهیلگری است، گفت: با همکاری دفاتر تسهیلگری، سند توسعه بافت فرسوده تدوین میشود زیرا این دفاتر اطلاعات مورد نیاز مجموعه را جمعآوری میکنند.
نظر شما