به گزارش خبرگزاری مهر، تراب محمدی اظهار داشت: شکایات مردمی واصله در خصوص عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان و اماکن اقامتی رسیدگی می شوند و با اعمال این سیستم در واقع عملکرد صنوف فعال در عرصه گردشگری آذربایجان شرقی توسط گردشگران رصد می شود.
محمدی افزود: آمار شکایات از دفاتر خدمات مسافرتی در شش ماهه نخست سال 90 جمع آوری شده است که همه آن ها در دستور بررسی قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: در سال جاری تعداد 64 مورد شکایت از 35 دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان وصول شده که موارد مطرح شده رسیدگی می شوند.
محمدی تصریح کرد: آذربایجان شرقی به علت دارا بودن مراکز و مناطق گردشگری و تاریخی فراوان، از تعداد زیادی دفاتر خدمات مسافرتی برخوردار است که لزوم نظارت هرچه بیشتر را طلب می کند و البته نظارت گردشگران و شهروندان بیشترین بهره را به این سیستم نظارتی می رساند.
دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان یادآور شد: مانند روال سابق و با تمرکز هرچه بیشتر، در آستانه عید نوروز از تمام توان مجموعه ها و سازمان های استان و صد البته با توان هم استانی های عزیز مان برای رفع مشکلات و جلب رضایت بیشتر گردشگران ورودی به استان استفاده خواهد شد.
تراب محمدی با اشاره به فعالیت گروه ویژه نظارتی با مسئولیت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: طبق دستور استاندار این گروه ویژه که متشکل از مسئولان ادارات و سازمان های استان است از مجموعه های مختلف خدماتی و رفاهی بازدید و گزارش تهیه می کنند.
وی تاکید کرد: با توجه به تاکید ویژه استاندار محترم، رفع مشکلات برخی حوزه ها مانند سرویس های بهداشتی و همچنین نظافت پایانه های مسافربری و توجه به ارائه خدمات دفاتر مسافرتی در دستور کار قرار دارد.
محمدی یادآور شد: افزایش نمازخانه های سیار و چادرهای مسافرتی شهری در شهرستان های پر گردشگر، افزایش کیفت اتوبوسهای گردشگری، و توجه بیشتر به خدمات جاده ای و اطلاع رسانی به موقع از دیگر موارد الویت دار فعالیت های سازمان میراث فرهنگی به شمار می رود.
30 طرح گردشگری و مرمتی آذربایجان شرقی در دهه فجر بهره برداری می شود
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی همچنین اظهار داشت: با پایان یافتن عملیات پروژه ها، همزمان با دهه فجر، بیش از 30 طرح گردشگری، صنایع دستی و مرمتی به بهره برداری می رسند.
تراب محمدی افزود: این طرحها شامل مساجد و خانه های تاریخی، موزه، کمپ گردشگری و مجتمع های بین راهی هستند.
وی اضافه کرد: مرمت و بهسازی مساجد تاریخی استان از اولویت های سازمان میراث فرهنگی به شمار می رود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یان کرد: مسجد سید علی آقا، مسجد جامع مهرآباد بناب و مسجد دال ذال تعدادی از مساجدی هستند که در ایام دهه فجر افتتاح می شوند.
محمدی افزود: تا کنون مساجد مختلفی در استان متعلق به دوره ها مختلف تاریخی ثبت ملی شده که مسجد الله وردی خان تبریز، مسجد اصفهانیان و مسجد حاج آقا بابا جدیدترین مواردی هستند که در چهارمین همایش ملی شورای سیاست گذاری ثبت میراث فرهنگی در جزیره قشم به ثبت رسیدند.
وی یادآور شد: تملک و بازسازی خانه های تاریخی نیز یکی دیگر از فعالیت های این سازمان به شمار
می رود که مرمت و بازگشایی خانه علامه امینی در سراب با عنوان مرکز پژوهش شیعه یکی از شاخص ترین اقدامات سازمان میراث فرهنگی در ماه های اخیر به شمار می رود.
محمدی همچنین با اشاره به رشد قابل توجه ساخت کمپ ها و مجتمع های گردشگری اظهار داشت: ساخت اماکن تفریحی و رفاهی برای اسکان و پذیرایی از گردشگران به خصوص در فصول پر مسافر از اولویت های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است.
وی اضافه کرد: در این راستا کمپ های گردشگری و مجتمع های متعددی در نقاط مختلف استان جهت رفاه حال مسافران ساخته شده است.
وی تصریح کرد: جذب گردشگر به منطقه و همچنین حفظ آمار مسافران ورودی به استان پیش از هر چیز نیازمند تامین زیرساخت های اولیه است که در این راستا سازمان میراث فرهنگی با همکاری بخش خصوصی اقدامات موثری انجام داده است.
محمدی شهرستان های استان را دارای زیرساخت های مناسب برای جذب گردشگر دانست و گفت: توسعه صنعت گردشگری در کشور و پیشرفت آذربایجان شرقی در حوزه جذب گردشگر، ضرورت فرهنگ سازی در مهمان پذیری در شهرها و مناطق مختلف استان را بیش از پیش مسجل می کند.
نظر شما