مجید ارجمندی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد برنامه های اورژانس اجتماعی افزود: اورژانس اجتماعی متشکل از خط تلفن 123، مراکز مداخله در بحران، خودروهای خدمات سیار و پایگاههای خدمات اجتماعی که عمدتا در مناطق آسیب زا قرار دارند است که به افراد آسیب دیده و یا در معرض آسیب خدمات ارائه می دهد.
به گفته وی، کودک آزاری، همسرآزاری، دختران و پسران فرار، دختران و زنان در معرض آسیب و یا آسیب دیده، سالمند آزاری، زوجین متقاضی طلاق، خشونت و یا اقدام به خودکشی از جمله مواردی است که توسط کارشناسان اورژانس اجتماعی پیگیری می شود.
معاون دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: خط تلفن 123 و خودروهای سیار در شناسایی و تشخیص ابتدایی آسیبها فعالیت می کنند و چنانچه فرد نیاز به اقدامات و پیگیریهای بیشتری داشته باشد به مراکز مداخله در بحران ارجاع داده می شوند.
ارجمندی در مورد آیین نامه اورژانس اجتماعی نیز افزود: با توجه به اینکه اورژانس می تواند با خدمات تخصصی و به موقع موارد و آسیبها را شناسایی کرده و در پی رفع آن برآید به همین دلیل آیین نامه ای در ارتباط با اورژانس اجتماعی با همکاری کارشناسان و متخصصین تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه با تدوین این آیین نامه بسیاری از مشکلات اورژانس اجتماعی برطرف می شود، گفت: اختصاص بودجه ویژه، تامین نیرو در اورژانس اجتماعی و ... از جمله مواردی است که با تصویب این آیین نامه برطرف می شود.
معاون دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد: بهزیستی کار خود را در خصوص تدوین آیین نامه انجام داده و بزودی آن را به وزارت رفاه ارسال خواهیم کرد و مراحل بعدی تا تصویب به عهده این وزارتخانه است.
ارجمندی گفت: به احتمال زیاد براساس هماهنگیهای به عمل آمده با وزارت رفاه و جلساتی که در این خصوص تشکیل خواهیم داد این لایحه تا قبل از پایان امسال برای بررسی و تصویب به هیئت دولت ارسال خواهد شد.
نظر شما