به گزارش خبرنگار مهر، روح الله درویش خضری صبح پنج شنبه در همایش بررسی مسائل و مشکلات کشاورزان شهرستان فیروزکوه در تالار مجموعه میلاد، افزود: با رایزنیهای به عمل آمده با مدیریت بانک کشاورزی استان، تاریخ سررسید بیمه محصولات کشاورزی یک ماه دیگر نیز تمدید شده و تمامی بیمه شدگان، خسارت محصولات خود را به طور کامل دریافت می کنند.
به افرادی که محصول خود را بیمه نکردند، از محل اعتبارات خشکسالی کمک می شود
وی تصریح کرد: اسامی افرادی که محصول خود را بیمه نکردند، به ستاد مدیریت بحران فرمانداری ارسال شد تا از محل اعتبارات خشکسالی به آنان کمک شود.
مدیر جهاد کشاورزی فیروزکوه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت کشاورزی شهرستان، افزود: توسعه و پیشرفت بخش کشاورزی در منطقه نیازمند عملیاتی کردن شعار "همه با هم" بوده و رفع مشکلات بخش کشاورزی منطقه و ارتقای شاخصها، نیازمند تعامل و همکاری هر چه بیشتر بهره برداران است.
توسعه آبیاری قطره ای در مزارع، شعار کلیدی نظام در زمینه کشاورزی است
وی تأکید کرد: توسعه آبیاری قطره ای در مزارع، شعار کلیدی نظام در زمینه کشاورزی است و 85 درصد هزینه های انجام این طرح از سوی دولت به صورت بلاعوض و مابقی به صورت وام با بهره ناچیز تأمین می شود که این امر، نشانگر عزم راسخ دولت در تحقق استفاده بهینه از نهاده کمیاب آب است.
درویش خضری ادامه داد: این طرح هم اکنون در مزارع و باغات با حداقل وسعت سه هزار مترمربع عملیاتی می شود و با اجرای برنامه ادغام و تجمیع اراضی، مزارع مناطقی چون کلفور، اندور، سیاده و . . . نجات خواهند یافت.
آغاز فاز مطالعاتی سد "واشی" برای رفع مشکل آب کشاورزان
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: فاز مطالعاتی سد "واشی" برای رفع مشکل آب کشاورزان در مناطق "جلیزجند"، "بادرود"، "شهرآباد" و "کلفور" آغاز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی فیروزکوه اضافه کرد: اجرای طرح پوشش انهار به طول چهار کیلومتر، توزیع بذرهای با عملکرد و کیفیت بالا بین بهره برداران، احداث جاده بین مزارع، محقق شدن 55 درصد از تعهدات شهرستان در زمینه آبیاری تحت فشار و جهش فوق العاده در کیفیت عسل تولیدی شهرستان نیز از دیگر اقدامهای انجام شده در راستای توسعه این منطقه است.
نظر شما