به گزارش خبرگزاری مهر، منشور اخلاق حرفهای سازمان به مثابه سند راهبردی رویکردها و غایتنگریهاست. بر مبنای این منشور، ارزشهای حاکم بر کنشها و واکنشهای سازمانی ترسیم و خطوط کلی رویکردها و اهداف تشکیلات مشخص میشود.
اهداف، آرمانها و ارزشهای متعالی و بزرگ سازمانی مستلزم آن است که منشور اخلاق حرفهای نیز جامعنگر و همهجانبه باشد. به گونهای که با گذشت زمان ـ و لااقل در میانمدت ـ نیازمند بازنگری و باز ویرایش نباشد و راه به دگرگونگی نجوید.
سازمان تبلیغات اسلامی پس از سه دهه تلاش، ادوار تأسیس، تثبیت و تکامل را پشت سر نهاده است. از آنجا که مرحله سوم راهی استمراری و بیوقفه است، در این رهگذر نیازمند برخورداری از منشوری مدون در حوزه اخلاق حرفهای بود. این مهم از یک سوی ملهم و برگرفته از اساسنامه سازمان و از سوی دیگر بازتاب رهنمودها و اندیشههای بلند حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در حوزه وظایف، مأموریتها و انتظارات از سازمان است.
در راستای تدوین این منشور، مطالعات جامعی در خصوص جایگاه و وضعیت اخلاق حرفهای تبلیغات در دیگر ادیان و سازمانها و تشکلهای بزرگ تبلیغات دینی و اعتقادی صورت گرفت. مطالعه تبلیغ از منظر آموزههای دروندینی با محوریت قرآن کریم و روایات معصومین(علیهمالسلام) بخش دیگری از اقدامات پشتیبان در تدوین این سند بوده است.
پس از چهار سال کار و مطالعه مستمر و جستار درونسازمانی و برونسازمانی و تأمل در شیوههای کاربردی تبلیغ در اسلام از یکسو و مقتضیات برخاسته از تحولات جدید از سوی دیگر، عصاره تلاشها و هماندیشیهای انجامشده به شکل مجموعه حاضر عرضه میشود.
این مجموعه مشتمل بر متن منشور اخلاق حرفهای و پنج مجلد اسناد پشتیبان است؛ مقالات مرتبط با وظایف و مسؤولیتهای سازمان تبلیغات اسلامی، تبلیغات دینی و بایستههای آن (اخلاق تبلیغ)، اصول تبلیغ و مدیریت بر سازمان از منظر قرآن کریم و حدیث، بررسی اصول اخلاق حرفهای گروهها و سازمانهای تبلیغاتی در برخی کشورهای جهان، گفتگو با تعدادی از مدیران و کارشناسان سازمان تبلیغات اسلامی.
منشور اخلاق حرفهای سازمان تبلیغات اسلامی به زودی طی مراسم ویژه ای رونمایی میشود.
نظر شما