منصور ایمانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سالانه این تعداد ناشر 500 عنوان کتاب در قالب یک میلیون و 300 هزار جلد در استان منتشر می کنند.
وی اظهار داشت: همچنین گیلان با 130 نشریه محلی مکتوب در جدول نشریات مکتوب کشوری، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در گیلان شاخص فرهنگ مطالعه و دانش بالاست، گفت: هم اکنون سرانه مطالعه در گیلان 84 دقیقه در روز و در کشور 74 دقیقه است.
وی همچنین با اشاره به اینکه کتاب و کتابخوانی و میزان گرایش به مطالعه، امروزه یکی از شاخص های توسعه به شمار می رود، افزود: خانواده عامل بسیار موثری در ایجاد عادت به مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی است.
ایمانی اظهارداشت: محیط و شرایط خانواده، روش تربیتی و آموزشی والدین، طرز تفکر و نگرش والدین در رابطه با مطالعه و کتابخوانی، وجود کتب و نشریات قابل دسترس و همچنین سطح اقتصادی و پایگاه اجتماعی خانواده، نقش بسزایی در تقویت عادات مطالعه و کتابخوانی دارد.
وی عنوان کرد: پس از خانواده، دشوارترین وظیفه در اشاعه کتابخوانی در هر جامعه ای بر عهده مدارس، نظام آموزش و پرورش آن جامعه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان یادآورشد: اگر دانش آموز در مدرسه با کتاب آشنا شده و لذت مطالعه، خودآموزی و افزایش معلومات عمومی را درک کند و به مطالعه خو بگیرد، در تمام دوران زندگی از کتاب دست نمی کشد.
نظر شما