به گزارش خبرنگار مهر، طی حکمی از سوی اردشیر محمدی مدیرعامل سازمان اموال تملیکی کشور "عبدالسلام کریمی" به عنوان سرپرست جدید سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان کردستان منصوب شد.
سازمان اموال تملیکی که یکی از شرکت های دولتی تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی است و از جایگاه حقوقی و استقلال مالی برخوردار است.
انتصاب این مدیر فرهنگی بر مسند دستگاهی اقتصادی در حالی صورت گرفت که استاندار کردستان در آیین تودیع و معارفه سرپرست سازمان اموال تملیکی استان، اعلام کرد که برای تصدی این پست فردی غیربومی را در نظر گرفته بودند که با مخالفت استان مواجه شد.
از این سخن استاندار کردستان می توان این گونه برداشت کرد که انتصاب سرپرست جدید این سازمان به خاطر اینکه به فرد غیربومی واگذار نشود با عجله انجام شده است.
عبدالسلام کریمی که به سمت سرپرست سازمان اموال تملیکی کردستان منصوب شده است از نیروهای بومی، خوشنام، متعهد و فعال حوزه فرهنگی و اجتماعی است که دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته ادبیات عرب و در حال اخذ مدرک دکترا در این رشته است و پیشتر فرماندار دیواندره بوده است و در سوابق مدیریتی وی فعالیت در مراکز آموزش عالی و فرهنگی نیز به چشم می خورد.
پس از اتمام ماموریت وی در فرمانداری دیواندره از سال گذشته تاکنون، استاندار کردستان طی حکمی وی را به عنوان مشاور فرهنگی، اجتماعی و امور جوانان خود و نماینده استاندار در خانه مطبوعات استان کردستان منصوب کرد.
فعالیت در دستگاهی اقتصادی با مشغله کاری فراوان و در کنار آن همزمان مشاوره دادن به استاندار در حوزه فرهنگی و اجتماعی و نمایندگی وی در خانه مطبوعات استان مغایرت آشکاری دارد.
کریمی از نیروهای بومی و توانمند استان کردستان است که در دانشگاه های استان مشغول به تدریس، پژوهش و تحقیق است و می تواند در حوزه فرهنگی و اجتماعی بهتر و بیشتر به مردم کردستان خدمت کند.
از این گونه نیروهای بومی، تحصیل کرده و دلسوز می توان در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و در پست های مرتبط استفاده کرد تا بیشتر مثمرثمر باشند.
هرچند که نباید از تلاش های استاندار کردستان در راستای به کارگیری مدیران بومی در این استان غافل شد ولی جا دارد در انتصاب مدیران در پست های مختلف به تخصص، تجربه و سوابق فعالیت آنها نیز توجه جدی صورت گیرد چرا که این مهم زمینه را برای خدمت رسانی بهتر به مردم فراهم می کند.
واگذاری پست های مدیریتی حوزه فرهنگی و اجتماعی در استان کردستان به نیروهای بومی شایسته یکی از دغدغه های همیشگی مردم استان و فعالان حوزه فرهنگی و اجتماعی است که متاسفانه تاکنون بخش زیادی از آن محقق نشده است.
جای این گونه نیروهای بومی فرهنگی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان کردستان بسیار خالی است که جا دارد مسئولان استانی و کشوری در واگذاری چنین پست هایی به نیروهای بومی را بیشتر مد نظر قرار دهند.
نظر شما