به گزارش خبرنگار مهر محمد احمدی بافنده در نخستین نشست رسانهای خود بااشاره به مشکلات ناوگان تاکسیرانی در پایتخت گفت: نبود پارکینگ در فضای مناسب برای استقرار تاکسیها از مشکلات اساسی تاکسی های خطی است که در صدد ایجاد پارکینگ در سطح محلات برای تاکسی ها هستیم.
وی با بیان اینکه عدم گسترش خطوط مترو و اتوبوسرانی بار مسافری این ناوگان ها را بر تاکسی ها تحمیل کرده است گفت: در تمام دنیا تاکسی یک وسیله اختصاصی و وی آی پی است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از ایجاد تعمیرگاههای شبانه تاکسیرانی خبر داد و گفت: این تعمیرگاهها سبب می شود تا تاکسی ها در روز بیشتر در سطح شهر حضور داشته باشند و زمان کمتری را برای تعمیر صرف کنند.
وی با اشاره به افزایش سرعت ناوگان تاکسیرانی گفت: در حال حاضر سرعت تاکسی ها به طور متوسط 16 کیلومتر در ساعت است که ر اساس استانداردها زیر 30 کیلومتر در ساعت مرگ ناوگان است که با ایجاد خطوط ویژه پرسرعت در ساعت های ویژه مانند پیک صبحگاهی و عصرگاهی راندمان کاری تاکسیرانی را افزایش می دهیم.
احمدی بافنده با بیان اینکه این طرح در مرحله مطالعاتی است گفت: مجوز اجرایی شدن خطوط پرسرعت تاکسیرانی را از شهردار تهران گرفته ایم و تا سال آینده آن را راه اندازی می کنیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی از هوشمند سازی تاکسی ها خبر داد و گفت: با نصب سیستم های هوشمند ، پرداخت ها به صورت کارتی انجام می شود و طور آنلاین حضور تاکسی ها در سطح شهر کنترل می شود.
وی ابه حضور بیشتر تاکسی ها در سطح محلات اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 10 هزار آژانس محلی داریم که به طور متوسط 20 خوردو در آن فعالیت دارند که توسط هیچ مرجعی کنترل نمی شود هر چند به لحاظ قانونی ما مسئول آنها هستیم در صورت گسترش تاکسی ها در سطح محلات می توان امنیت تردد آن را کنترل کرد.
احمدی بافنده با بیا ن اینکه پایانه های تاکسیرانی ساماندهی می شوند گفت: درحال حاضر 48 پایانه داریم که پس به 80 پایان خواهد رسید. همچنین مشکلات بهداشتی و روشنایی این پایانه ها نیز رفع می شود.
وی مسافربرهای شخصی را یکی دیگر از مشکلات روندگان تاکسی برشمرد و گفت: مسافربرهای شخصی به راحتی مسافران تاکسی را جابجا می کنند این در حالی است که رانندگان تاکسی در پایانه ها منتظر مسافرند.
احمدی بافنده خواستار کنترل کیت گازسوز تاکسی های گازسوز شد و گفت: 50 هزار تاکسی گازسوز در نوبت کنترل کیت گاز هستند که اگر به طور شخصی آن را کنترل کنند در کمترین حالت 40 هزار تومان برایشان هزینه دارد.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی با بیان اینکه بسیاری از رانندگان ما فاقد بیمه هستند اضافه کرد: تمامی رانندگان تاکسی بالای 50 سال بیمه نیستند که میزان نزدیک به 30 هزار نفر هستند.
وی ادامه داد: شهرداری به عنوان جایگزین پیمانکار حاضر است مابه التفاوت حق بیمه سالهای میانی را بپردازد اما سازمان تامین اجتماعی این موضوع را قبول ندارد.
احمدی بافنده از تامین امکانات رفاهی از جمله امکان استفاده از فضاهای ورزشی و بیمارستان اختصاصی و ایجاد پاتوق مذهبی برای رانندگان تاکسی خبر داد.
وی با انتقاد از کیفیت خودروهایی که به تاکسی اختصاص می یابد تصریح کرد: این خودروها هیچ تفاوتی با خودروهای عادی ندارد و دارای کیفیت پائین است. به طور مثال چطور امکان دارد 3 مسافر در پشت پرایدی با رعایت شان اسلامی بنشینند. متاسفانه خودروسازان توجهی به کیفیت تاکسی ها نمی کنند.
نظر شما