به گزارش خبرگزاری مهر، محمد پژمان در نشست مردمی با مردم منطقه نه اظهارکرد: یکی از مشکلات بهداشتی شهرها تداخل زندگی انسان و حیوان است برای رفع این مشکل در هیچ جای شهر اجازه نگهداری دام زنده داده نمی شود.
وی با بیان اینکه منطقه 9 از مناطق جدید شهر محسوب می شود و به همین دلیل در این منطقه نارسایی هایی به چشم می خورد ادامه داد: این منطقه از مناطق بکر و در حال تغییر و تحول است و با توجه به اینکه مشاوران طرح های تفصیلی در حال بررسی تراکم این منطقه هستند از مناطقی است که امکان بلند مرتبه سازی در آن وجود دارد.
پژمان در پاسخ به درخواست مردم خیابان هاشمیه در خصوص عدم وجود اتوبوس در این خیابان اظهار داشت: داشتن اتوبوس در خیابان هاشمیه حق طبیعی مردم این منطقه است و در همین راستا به سازمان اتوبوسرانی دستور داده شده برای راه اندازی خط اتوبوس در این خیابان برنامه ریزی کنند.
شهردار مشهد در رابطه با مشکل ساکنان خیابان سرافراز 13 گفت: به دلیل احداث بنا بدون کسب مجوزهای قانونی در این محدوده، ارائه خدمات به آنان امکانپذیر نیست و در صورت احراز مالکیت زمین ها و گرفتن سند خدمات شهری از جمله گاز نیز به آنها داده می شود.
پژمان بیان کرد: اعتبارات پیاده روسازی در مشهد چند برابر شده اما نمی توان ادعا داشت که مشکلی از این نظر در شهر وجود ندارد و خادمان شهر بهشت تمام تلاش خود را در راستای رفع نواقص مصروف داشته اند.
شهردار مشهد با اشاره به این موضوع که 800هزار خودرو در مشهد وجود دارد گفت: برای رفع مشکلات ناشی از پارکینگ تعداد زیادی از پارکینگ های طبقاتی با چندین هزار جای پارک خودرو احداث می شود.
پژمان افزود: توقف در حاشیه خیابان های اصلی امری پسندیده نیست اما متاسفانه در کشور ما این موضوع جا افتاده است و به لحاظ مدیریت حاشیه خیابان ها از من کارت الیت استفاده شده است.
وی با بیان اینکه حرمت پیاده و سواره باید در شهر رعایت شود ادامه داد: برای کاهش تصادفات در سطح شهر نرده هایی در خیابان ها نصب شده که با نصب آنها تصادفات خوروها از روبرو به صفر رسیده و تصادفات منجر به خسارت 50 درصد کاهش یافته است.
پژمان افزود: در هفت ماهه ابتدای سال گذشته 310نفر در مشهد بر اثر تصادف فوت شده اند که این رقم در مدت مشابه امسال به 270نفر کاهش یافته است.
در ادامه این نشست محسن گل مشکی شهردار منطقه 9 نیز گفت: در این منطقه100هزار واحد مسکونی وجود دارد که که هزینه ای حدود 18میلیارد تومان هزینه فضای سبز و خدمات شهری منطقه در سال است.
وی احداث بولوار شهید فکوری به طول 5کیلومتر و احداث پارک خطی در اطراف آن، احداث پارک خورشید با 400هکتار و راه اندازی تله کابین در کنار آن، بازسازی پارک وکیل آباد و ایجاد دسترسی ها به این بوستان و ایجاد فضای فرح بخش برای استفاده همشهریان از جمله اقدامات این منطقه برشمرد.
گل مشکی ادامه داد: 14بوستان محلی با بیش از 5 میلیارد و 300میلیون تومان هزینه احداث شده است.
وی گفت: دو سالن سرپوشیده ورزشی و 18زمین روباز برای استفاده ساکنان منطقه احداث شده است.
گل مشکی در خصوص پروژه های عمرانی منطقه اظهار داشت: فرآیند پیاده رو سازی، ساخت دیواره های کال ها و آسفالت معابر با هزینه ای بالغ بر 6.6 میلیارد تومان در این منطقه انجام شده است.
وی در پاسخ به درخواست ساکنان هاشمیه در خصوص نبود مسجد در انتهای هاشمیه اشاره کرد: زمینی با کاربری مذهبی و در متراژ بیش از هزار متر در انتهای هاشمیه وجود دارد که در صورت اعلام آمادگی خیر، پروانه به صورت رایگان در اختیار قرار گرفته و نسبت به ساخت مسجد اقدام می شود.
پژمان افزود: در سال گذشته چهار میدان و امسال نیز چهار میدان دیگر بازپیرایی شده و در آن المان نصب می شود.
وی در خصوص زمین بین پیروزی 45و 47 و تقاضای مردم منطقه برای ساخت مسجد در این زمین گفت: این زمین متعلق به شخص خاصی است و در صورت تغییر کاربری آن باید نظر مساعد صاحب ملک کسب شود.
نظر شما