به گزارش خبرگزاری مهر، منصور شهرکی اظهار داشت: به دلیل اینکه کودکان و نوجوانان در حال رشد هستند، استفاده از رژیم های غذایی لاغری غیر علمی ممکن است در روند رشد جسمانی آنها تاثیر منفی بگذارد.
وی گفت: محدود کردن بازی های کامپیوتر و کاهش زمان نشستن کودک یا نوجوان جلوی تلویزیون و تشویق کردن وی به تحرک، استفاده از بشقاب کوچک برای آنها در وعده های غذایی، عدم سرو غذای پر چرب و ارتقای اطلاعات تغذیه ای خانواده از جمله راهکارهای قابل توجه در کمک به کاهش وزن کودک یا نوجوان است.
وی افزود: مشورت با کارشناس تغذیه و نیز اندازه گیری فاکتورهای بیوشیمیایی مانند قند و کلسترول و چربی خون کودکان و نوجوانان دچار اضافه وزن نباید فراموش شود زیرا سنجش این فاکتورها در ارائه برنامه تغذیه ای صحیح موثر است.
منخصص تغذیه بیان با تاکید بر عدم استفاده کودکان و نوجوانان از فست فودهایی مانند پیتزا، ناگت ها، سوسیس و کالباس بیان داشت: این نوع غذاها علاوه بر اینکه ارزش غذایی پایینی دارند میزان کالری زیادی را وارد بدن می کنند.
شهرکی به خانواده ها توصیه کرد استفاده از صیفی جات و سبزیجات را در سه وعده غذایی حتما مورد توجه قرار دهند و از روغن کانولا و زیتون به جای روغن های جامد استفاده کنند، همچنین خشکبار را جایگزین چیپس و پفک به عنوان میان وعده فرزندانشان قرار دهند.
نظر شما