به گزارش خبرگزاری مهر، غضنفرمیرزابیگی افزود: بیش از 60 درصد خدمات در نظام سلامت توسط پرستاران اجرا می شود و ادامه بی توجهی به نظرات کارشناسی پرستاران نمی تواند به اهداف موفقیت آمیزی در نظام سلامت به خصوص در جلب رضایتمندی مردم منجر شود.
وی گفت: با قاطعیت اعلام می کنیم که اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری و استانداردسازی خدمات پرستاری که لازمه آن است، تنها راهی است که می تواند بیمارستانها را از بی نظمی و مشکلات فعلی نجات دهد و تنها راهی است که می تواند مردم را به حقوق خود از نظر خدمات مراقبتی و پرستاری آشنا کند و به رضایتمندی آنها از خدمات بیمارستانی منجر شود.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: اگر به دقت به نظام خدمات درمانی در کشور نگاه کنیم می بینیم که این همه پرت منابع و خدمات در بیمارستانها داریم، بسیاری از بیمارستانها در معرض ورشکستی هستند، مردم ناراضی هستند و پرستاران نیز از دریافتی های خود ناراضی هستند و هزار و یک مشکل دیگر وجود دارد.
وی تأکید کرد: در جنین شرایطی به عنوان نماینده سازمان نظام پرستاری و جامعه پرستاری کشور با قاطعیت اعلام می کنیم که آماده ایم مسئولیت اداره هر بیمارستان را در کلانشهرها مثل تهران، اصفهان، مشهد، تبریز و مراکز استانها اعم از دولتی، خصوصی، تأمین اجتماعی یا هر جای دیگر را که مسئولانشان احساس می کنند به علت کمبود بودجه با مشکل مواجه هستند، یا در معرض ورشکستی است بپذیریم.
وی افزود: سازمان نظام پرستاری می تواند آن بیمارستان را از بن بست خارج کند، بیمارستان را به ما واگذار کنند تا با اجرای استانداردهای خدمات پرستاری و تعرفه گذاری خدمات پرستاری نمونه ای از یک الگوی مدیریتی را به مسئولان نشان دهیم و با ضرس قاطع می گویم که در آن بیمارستان نمونه ای از یک الگوی مدیریتی موفق ارائه خواهد شد.
میرزابیگی ادامه داد: مسئولان گاهی به تعرفه گذاری خدمات پرستاری یا استاندارد سازی خدمات پرستاری با نگاه بدبینانه هزینه بر بودن نگاه می کنند ولی ما اسم آن را ساماندهی و مدیریت منابع و هزینه ها می گذاریم، ممکن است در یک بخشی هم هزینه بر باشد ولی نتیجه آن ارتقای بهره وری و رضایتمندی مردم است.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: گروه پرستاری تنها گروهی در نظام سلامت است که تاکنون استانداردهای خدماتی اش را تعریف و تدوین کرده و کدهای استاندارد خدمات پرستاری یک به یک با نظر کارشناسان زبده سازمان ملی استاندارد در حال ثبت ملی است.
وی افزود: در مراسم روز ملی استاندارد امسال هم سازمان نظام پرستاری تنها سازمانی از نظام سلامت و بخش های خدماتی بود که توانست لوح تقدیر سازمان ملی استاندارد را به خاطر استاندارد سازی خدمات پرستاری دریافت کند.
میرزابیگی گفت: نرم افزار استانداردسازی خدمات پرستاری و درسنامه های آن برای پرستاران تک تک بخشهای بیمارستانی در حال تدوین است، البته ممکن است اجرای آن تا زمانی که ملکه ذهن همه پرستاران شود یکی دو سال طول بکشد اما قطعاً نتایج بسیار خوبی خواهد داشت و این تنها راهی است که می تواند بیمارستانهای کشور را از بن بست فعلی نجات دهد.
نظر شما