به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار در جلسه روز سه شنبه شورای شهر تهران با بیان اینکه برای شهر انسان محور باید سرمایه گذاری کرد و برنامه هایی در نظر گرفت، گفت: توجه به پیاده روها مسئله بسیار جدی است که در سلامتی و ارتقای وضعیت محیط زیست نقش بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه روند پیاده روسازی نسبت به سالهای گذشته روند رو به رشدی است، گفت: باید دقت شود که اعتباراتی که در خصوص توسعه بزرگراه ها و پروژه های عمرانی صرف می شود با پروژه هایی که انسان محور است چه نسبتی دارد. وقتی ما ادعا می کنیم توسعه حمل و نقل عمومی در اولویت ماست باید مشخص شود چرا شهرسازی به سوی گسترش حضور خودروهای شخصی در شهر پیش می رود.
ابتکار با بیان اینکه هدفگذاری ما با فعالیتهایمان همخوانی ندارد گفت: باید در شهرداری بیشتر به مسئله پیاده روسازی بپردازیم زیرا بسیاری از معابر ما به خصوص معابر فرعی برای شهروندان خطرزا هستند.
در پیاده راه سازی خیابان ولیعصر مصالح ارزان به کار رفته است
پروین احمدی نژاد با بیان اینکه در بحث نگهداری و بهره برداری پیاده رو خیابان ولیعصر باید به مصالح مرغوب دقت بیشتری کرد گفت: متاسفانه این خیابان از زیرساختهای مناسبی برخوردار نیست و تلاش شده از مصالح ارزان تری استفاده شود.
تقوی نماینده شهردار در شورای شهر نیز با گلایه از زمان کوتاهی که به شهرداری در خصوص توضیح این گزارش داده شد گفت: اگر فرصت بیشتری به ما داده می شد امکان تضارب آرای بیشتری بود.
22 سال پیش لزوم پیاده راه سازی خیابان ولیعصر تشخیص داده شده بود
وی با بیان اینکه 22 سال قبل نیز لزوم پیاده روسازی در خیابان ولیعصر تشخیص داده شد گفت: در آن زمان به دلیل عظمت کار و ممانعت کسبه این پروژه اجرایی نشد.
خسرو دانشجو نیز با بیان اینکه بحث پیاده روسازی مدتها به فراموشی سپرده شده بود، گفت: ورود به این حوزه جای تقدیر و تشکر دارد .
وی با بیان اینکه در بحث پیاده راه سازی و آسیب شناسی پیاده راه خیابان ولیعصر باید به نگهداری این خیابان توجه بیشتری شود، گفت: حتی یک ساختمان خوب با فعالیت عمرانی و کیفیت بالا بدون نگهداری در مدت کوتاهی دچار مشکل می شود و باید ما در خصوص این پیاده رو مشکل نگهداری را برطرف کنیم تا شاهد چالش های بیشتری در این رابطه نباشیم.
سخنگوی شورای شهر ادامه داد: پیش از این اداره کل پیاده روها وظیفه نگهداری معابر را برعهده داشت در حال حاضر هیچ نهاد تخصصی در این حوزه کار نمی کند.
دانشجو با اشاره به تصاویر ارائه شده در خصوص آسیب شناسی پیاده راه خیابان ولیعصر گفت: متاسفانه ماشین هایی که در پیاده راه حضور داشتند دارای آرم شهرداری بودند.
وی با بیان اینکه هنوز پرونده های بسیاری از روشندلان و یا مردم عادی که به خاطر مشکلات پیاده روها دچار مشکل شدند وجود دارد که ادعای گرفتن خسارت دارند و این نشان دهنده لزوم ساماندهی پیاده راههاست.
دانشجو ادامه داد: کمیته مشترکی توسط امور مناطق و خدمات شهری جهت آسیب شناسی پیاده روها تشکیل شده است و مشکلات این پیاده راه که سازمان زیباسازی بررسی کرده است بسیار دقیق تر از گزارش کمیسیون عمران است.
تشکیل کمیته ساماندهی پیاده روها
شکیب نیز در این رابطه پیشنهاد کرد کمیته ای جهت ساخت پیاده روهای جدید تشکیل شود تا از زیرساخت های درست، مصالح استاندارد و ... استفاده کنند.
چمران نیز پیشنهاد کرد مناطق مختلف در این رابطه به طور هماهنگ عمل کنند تا ناهمگونی در این پیاده راه طولانی به وجود نیاید.
ساماندهی خیابان ولی عصر آغاز شده است / دپوی مصالح وجود دارد
سید محمد جواد شوشتری رئیس سازمان زیباسازی نیز با بیان اینکه ساماندهی خیابان ولیعصر آغاز شده است گفت: دپوی مصالح وجود دارد و اصلاحات در حال انجام است.
پیگیری ثبت جهانی خیابان ولی عصر
وی با بیان اینکه خیابان ولیعصر به ثبت ملی رسیده است، گفت: در حال پیگیری ثبت جهانی یکی از بلندترین خیابان های دنیا هستیم.
نگران واگن های در گمرک مانده هستم
در ادامه جلسه گزارش حسابرسی منتخب شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بررسی صورت های مالی سازمان بازیافت و تبدیل مواد شهرداری ارائه شد که خسرو دانشجو در رابطه با خرید دستگاه پلنت یکهزار تنی دو کمپوست به قیمت 200 میلیون تومان و عدم نصب و بهره برداری از آن تذکر داد و گفت: باید مشخص شود چرا از این دستگاه استفاده نشده که فیاض مدیرعامل سازمان بازیافت عدم توجیه اقتصادی و مرغوبیت کالا و قدیمی شدن این دستگاه را دلیل این امر عنوان کرد.
دانشجو در این رابطه گفت: این توجیهات ما را نگران می کند که نکند در خریدهای بعد چنین اتفاقاتی تکرار شود و این موضوع مرا یاد واگن های در گمرک مانده می اندازد که نکند بعد از 10 سال بگوییم قابلیت استفاده ندارد.
نظر شما