میترا روحیمنش، تهیهکننده مستند "لبه بهشت" در اینباره به خبرنگار مهر گفت: این مستند با ساختار علمی آموزشی در 10 قسمت 30 دقیقهای به مرحله تدوین رسید. این مستند از تولیدات سیمای شبکه تبرستان است.
وی با اشاره به ویژگیهای این مستند گفت: این مجموعه به شناسایی جنگلها و مراتع منطقه شمال در فصول مختلف از سال که رنگ و تنوع خاصی دارد، میپردازد و در هر قسمت موضوعهایی همچون پیدایش، بوم شناسی جنگلها، فوائد جنگل، تخریب جنگلها، نمونههای جنگل، آلایندهها، زبالهها، آتشسوزی، قاچاقچیان چوب و علایم نابودی و زیست محیطی را بررسی میکند.
روحیمنش افزود: جنگل، هدیه خدایی و نخستین دوست بشر به شمار میرود که هیچ یک از پدیدههای طبیعت به اندازه جنگل در زندگی آدمیان نقش اساسی و سازنده ندارند.
این تهیهکننده ادامه داد: انسان آغازین، تنها در پناه جنگل توانست به حیات و تولید نسل خود ادامه دهد و نیازمندیهای روزانه خود را ازجنگل به دست آورد. بنابراین احترام به درختان و احساس دوستی نسبت به آنها پدیدهای است که منشأ بسیار دیرین در پندار انسانها دارد و افسانههای کهن اقوام و ملل مخلتف جهان، سرشار از اساطیر گیاهی است. جنگلهای شمال آنقدر با ارزش است که سالانه برای 19 میلیون نفر اکسیژن تولید میکند. به همین دلیل ما در مجموعه "لبه آتش" سعی کردیم به موضوعهای متفاوت بپردازیم.
عوامل این پروژه عبارتند از محقق، طراح و کارگردان: یاسر طالبی، مجری طرح و تهیهکننده: میترا روحیمنش، تصویربردار: محمد رضایی، مدیر تولید: مهدی خلیلی، راوی: داریوش خانلری و مهدی خلیلی، صداگذار: رامین ابوالصدق و تدوین: جواد رضایی منفرد.
نظر شما