به گزارش خبرنگار مهر، موسی سنچولی، ظهر چهارشنبه در جلسه هم اندیشی رابطین خواهر ادارات و سازمان های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: ضعف فرهنگی مردم ایران باید توسط رسانه های ایرانی از کودکی مورد بررسی و توجه قرار گیرد تاکنون وهابیت و دشمنان اسلام از این نقطه ضعف کمال استفاده را نکنند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت مقابله با قدرت و تهدیدات نرم کشورهای سلطه طلب که در تلاش برای بسط و گسترش فرهنگ منحط در جهان هستند، گفت: ادیان انحرافی به پشتوانه کشورهای سلطه طلب با استراتژی استحاله فرهنگی کشورهای هدف، بالاخص شیعیان فعالیت هایی را انجام می دهند.
وی با اشاره به اهمیت تولید علم و جنبش نرم افزاری در عصر حاضر افزود: اکنون غرب در تهاجمات آرام و فراگیر، از فناوری های پیشرفته در قالب ماهواره، سایت و ... استفاده می کند، بنابراین اصلی ترین راه مبارزه برای مقابله با آنها استفاده از آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژی است.
جانشین دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان بیان داشت: فریضه مقدس امر به معروف و نهی از منکر استراتژی مقابله با هرگونه انحراف و کج روی در جامعه اسلامی است، بنابراین همگان باید برای جلوگیری از نفوذ فرهنگ غرب و سلطه بیگانگان همواره این ارزش الهی را در جامعه بالاخص در فضای مجازی زنده نگهدارند.
وی گفت: امروزه اثر مستقیم روحیه تجمل گرایی بر واردات کالاهای مصرفی لوکس و پیروی از مدهای گوناگونی که حجم انبوهی از فرهنگ و ارزش های غربی را یدک می کشند برکسی پوشیده نیست، از این رو مسئولان و مردم باید آفات و آثار منفی این فرهنگ را مورد توجه جدی قرار دهند تا از تسلیم بی چون و چرا در برابر امواج ویرانگرا این شبیخون فرهنگی در امان باشند.
وی افزود: امنیت فرهنگی مهمترین و نامحسوس ترین بعد امنیت اجتماعی و ملی است، زیرا در پرتو آن ملت می تواند ضمن هویت فرهنگی خویش و بدون برخورد با موانع، مسیر رشد و تکامل خود را طی کند.
سنچولی اظهار داشت: اگر نظام های سیاسی نتوانند متناسب با شرایط زمانی و مکانی به نیازهای فرهنگی مردم پاسخ، و به شکلی صحیح پیام ها و مبانی فرهنگی دینی را در جامعه ترویج دهند، در چنین شرایطی زمینه برای نفوذ و رسوخ فرهنگ بیگانه و مغایر با نظام ارزشی فراهم می شود.
وی با بیان اینکه مقابله با گروه های مروج فساد و ابزارهای تهاجم فرهنگی، بر عمق بخشی فرهنگ اسلامی موثر است، گفت: یکی از راهکارهای ماندگار و اثر بخش برای نهادینه کردن پیام و اعتقادات شیعی، توجه و جایگزینی برنامه های کیفی و محتوایی در مقابل حجم گسترده فعالیت های احساسی و گذرا است.
وی افزود: نقش هر مسلمان در تعیین سرنوشت جامعه و تعهدی که باید در پذیرش مسئولیت های اجتماعی داشته باشد، ایجاب می کند که ناظر و مراقب همه اموری باشد که پیرامون وی اتفاق می افتد.
نظر شما