به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی متولی زاده شامگاه چهارشنبه در مراسم کلنگزنی این مجموع به موقعیت جغرافیایی محل احداث این پروژه در نجف آباد اشاره کرد و اظهار داشت: این نقطه در تقاطع شاهراهی واقع شده که دسترسی را در اندازه شهری و منطقهای امکان پذیر میکند.
وی به بیان مشخصات پروژه پردیس نجف آباد پرداخت و افزود: این پروژه شامل 200 هزار متر مربع ساختمان است که 120 هزار متر قسمت تفریحی،تجاری و فرهنگی و 80 هزار متر مربع و در چهار طبقه پارکینگ ساخت میشود.
مدیر فنی پروژه پردیس نجف آباد طبقه همکف این مجموعه را شامل قسمت تجاری، هایپرمارکت، شهر بازی، مراکز تجاری، بازارچه سنتی، رستوران سنتی،فوت کرت، فضای ارتباطی، فضای سبز و پارکینگ طبقاتی برشمرد.
اشتغالزایی مجموعه پردیس برای بیش از 10هزار نفر
وی این مجموعه با سرمایهای بالغ بر 300میلیارد تومان در زمینی به وسعت 160 هزارمتر مربع اجرایی دانست، که چهار هزار نفر در دوره ساخت و 10 تا 12 هزار نفر را در دوره بهره برداری به کار و ایجاد اشتغال میکند.
متولی زاده در ادامه زمان ساخت این پروژه را ظرف مدت دو سال دانست و اظهار امیدواری کرد بتواند فروشگاه بزرگ هایپر مارکت و بخش تجاری و فرهنگی را به بهره برداری رساند.
وی ادامه داد: بیش از 50 درصد پروژه خدماتی، تفریحی و فرهنگی است و کمتر از 40 درصد را تجاری تشکیل میدهد.
مدیر فنی پروژه پردیس نجف آباد به همکاری شهرداری نجف آباد در راستای سرمایه گذاری و نیز حمایت از ساخت این مجموعه اشاره و بیان داشت: پس از این دو سال در یک و نیم سال بعد به طور مداوم و هر شش ماه بقیه فازها آماده بهره برداری میشود.
وی به موقعیت خاص شهر نجف آباد پرداخت و گفت: پیشبینی میکنیم پردیس شماره شش به یک مجموعه موفق در اصفهان تبدیل شود.
با اشاره به اینکه این مجموعه در امتداد مجموعه بال هایپر مارکت مصلی اصفهان است، اظهار داشت: این مجموعه در آینده به محوری در خور بازار برای توسعه تبدیل میشود.
وی با بیان اینکه مشارکت بخش خصوصی در کنار دستگاههای دولتی به این قضیه کمک قابل توجهی میکند، افزود: این مجموعه بازارهای بستهای است که مراکز فرهنگی و تفریحی را در کنار مراکز تجاری برای گذران اوقات طولانی و فراغت مردم تدارک دیده که این امر یادآور و الگویی از بازارهای سنتی در گذشته ایران است.
مجموعههای پردیس در مناطق کمتر برخوردار و پر پتانسیل ساختهشود
مدیر فنی پروژه پردیس مرکزی ایران با تاکید به اینکه این سرمایه گذاران به جای اینکه توسعه را به نقاط و مناطقی که قابلیت دارند ببرد توسعه را به نقاط محروم میبرد، ادامه داد: با این روش توسعه و رشد اقتصادی مناطق محروم همگام با توسعه شهری و صنعتی هم زمان میشود.
وی پروژههای گذشته را نشانگر ایده نو در بخش صنعت و تجارت دانست و اضافه کرد: اکنون بزرگترین مراکز پردیس در جزیره کیش، تیراژه در تهران، عسلویه و سیتی سنتر از جمله مجموعههای پردیس است که بسیار مورد اقبال عمومی قرار گرفته است.
نظر شما