دكتر صديقي درگفت و گو با خبرنگار سرويس حوزه و دانشگاه "مهر"،افزود:تعدادي رشته جديد كه نياز مملكت است وبه نظر مي رسد از رشته هاي جديدي است كه در ساير كشورهاي پيشرفته نيز اجرا مي شود از طريق دانشگاه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي پيشنهاد شده است كه اميدواريم پس از بررسي و تصويب نهايي، بتوانيم در دانشگاه علوم پزشكي شاهد ايجاد اين رشته هاي جديد باشيم.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران تصريح كرد:با توجه به اينكه نانوتكنولوژي رشته اي ميان رشته اي است و امكانات آن اعم از امكانات آزمايشگاهي و نيروي انساني متخصص متمركز نيست از ساير همكاران در دانشكده هاي مختلف مانند دانشكده فني، مهندسي، شيمي، فيزيك، برق، مكانيك و ... دعوت به عمل آورديم تا در زمينه نانوتكنولوژي بررسي هاي لازم صورت گيرد.
وي خاطرنشان ساخت: براي ايجاد شاخه نانو در علوم پزشكي كميته اي 8 نفره تشكيل شد تا برنامه استراتژيك براي پيشرفت نانو در علوم پزشكي مشخص و ارائه شود. اين برنامه تدوين شد و به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ارسال شد. وزارت بهداشت نيز ضرورت ايجاد رشته نانوتكنولوژي را به تصويب رساند اما به برنامه اشكالات و ايراداتي گرفت. اين ايرادها جزئي بود و اين كميته در دانشگاه علوم پزشكي ايرادات را برطرف كردند و به وزارت بهداشت ارسال نمودند. اميدواريم با تصويب اين برنامه از سال آينده در رشته نانوتكنولوژي به پذيرش دانشجو اقدام نماييم.
نظر شما